pasticciotto

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
w nagrzanym piekarniku, w temperaturze ok. 160C. Po ostudzeniu posypujemy cukrem pudrem. Smacznego :-) P.S. W sasiednim regionie, Apuli, slynne jest ciastko - pasticciotto. Ma forme owalnej babeczki Zobacz więcej
Vive la cuisine!
Vive la cuisine! Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Vive la cuisine!
Flan pâtissiser

Flan pâtissiser 69

1
{{headerMessage}}
. Wielki francuski klasyk, choć przepis jest skromny i nieskomplikowany. Dla wielu Francuzów ma smak dzieciństwa - jako jeden z ulubionych deserów z tych czasów, jest przywoływany z wyjątkowym Zobacz więcej
Vive la cuisine!
Vive la cuisine! Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Vive la cuisine!
Flan pâtissier

Flan pâtissier 79

0
{{headerMessage}}
. Wielki francuski klasyk, choć przepis jest skromny i nieskomplikowany. Dla wielu Francuzów ma smak dzieciństwa - jako jeden z ulubionych deserów z tych czasów, jest przywoływany z wyjątkowym Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: