paszteciki z mięsem z ciasta francuskiego

{{headerMessage}}
Składniki: - opakowanie ciasta francuskiego - 500 gram mielonego mięsa - 10 pieczarek - pół kapusty pekińskiej - cebula - 3 łyżki ketchup - sól, pieprz - jajko Przygotowanie: Farsz: Mięso, pieczarki i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kolejna propozycja wykorzystania mięsa z rosołu :) Jutro będzie tradycyjnie z krokietem, natomiast dzisiaj zapraszam na mniej tradycyjne wykonanie. Paszteciki z ciasta francuskiego. Wykonanie mega Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Paszteciki z ciasta francuskiego z mięsem Dorota smakuje Blog > Komentarze do wpisu « Surówka z czerwonej kapusty z suszonymi śliwkami Paszteciki z ciasta francuskiego z mięsem Odpoczywam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzisiaj naszła mnie ochota na gotowanie. Pomyślałam że zrobię zupę serową ale potrzebny był mi ciekawy dodatek do zagryzania. I tak przyszedł mi pomysł na cieplutkie paszteciki. Zrobienie ich jest Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Doskonałe do czerwonego barszczyku, bardzo smaczne i proste w przygotowaniu. Gorąco polecam na różne przyjęcia, na pewno będą gościom smakować :-) Składniki: 2 op. ciasta francuskiego 1 jajko ok. 15 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepis na smaczną potrawę do podania na kolację. Idealnie sprawdza się również na domowych imprezach. Składniki: opakowanie ciasta francuskiego 259 g mięsa mielonego 250 g pieczarek 150 g sera Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Paszteciki z ciasta francuskiego mięsa i kapusty czyli.....drugie życie wsadu z rosołu. Ale dziś tytuł naskrobałam, prawie jak jakaś praca naukowa. A co mi tam, czasem można z lekka rozwinąć Zobacz więcej
{{headerMessage}}
SKŁADNIKI 1 opakowanie ciasta francuskiego 200 g mielonego mięsa wieprzowego lub drobiowego 200g twarogu typu ricotta ( lub zwykłego z dodatkiem łyżki śmietany ) 3 łyżki pesto grzybowego 2 łyżki oleju Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pozostało mi troszkę mięsa gotowanego i mielonego, postanowiłam je wykorzystać do zrobienia pasztecików z ciasta francuskiego. Składniki: - arkusz ciasta francuskiego, - gotowane mięso np. z rosołu, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Paszteciki z mięsem z rosołu a konkretniej z mięsem i warzywami z rosołu, to smaczna, tania i prosta do przygotowania potrawa, idealna w sytuacji gdy nie wykorzystujemy wkładki po rosole. Zamiast Zobacz więcej
Marikijka
Marikijka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
pyszne.blox.pl
Paszteciki z mięsem

Paszteciki z mięsem 2712

0
{{headerMessage}}
Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 30 dkg. mięsa mielonego 10 dkg. sera żółtego 1 średnia cebula sól pieprz Cebulę obieramy i drobno siekamy, ser nacieramy na tarce, wszystko dodajmy do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Paszteciki z mięsem z rosołu a konkretniej z mięsem i warzywami z rosołu, to smaczna, tania i prosta do przygotowania potrawa, idealna w sytuacji gdy nie wykorzystujemy wkładki po rosole. Zamiast Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Ponieważ zapas ciasta francuskiego jeszcze się nie skończył postanowiłam zrobić paszteciki z mięsem, które w połączeniu z czerwonym barszczykiem w filiżance mogą stanowić ozdobę każdego przyjęcia lub Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Paszteciki francuskie z jajkiem i mięsem mielonym. Smaczne danie na ciepło. Idealne na obiad jak i na kolację. Paszteciki francuskie z jajkiem 2 kawałki ciasta francuskiego 400 g mięsa mielonego Zobacz więcej
kubek w kubek
kubek w kubek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kubek w kubek
Polski burak

Polski burak 287

0
{{headerMessage}}
. Kurczaka kroimy w kostkę, obtaczamy z wyciśniętym czosnku, soli i oliwie. Smażymy kilka minut na patelni. Mozarellę kroimy w paseczki. Warzywa, ser i mięso łączymy na patelni zdjętej z gazu. Można Zobacz więcej
beetle
beetle Obserwuj blogaObserwujesz bloga
apetyt i smak
Paszteciki francuskie z mięsem

Paszteciki francuskie z mięsem 1389

1
{{headerMessage}}
Pyszne i szybkie w przygotowaniu paszteciki z ciasta francuskiego. Farsz, to idealny sposób na wykorzystanie mięsa i warzyw z rosołu. Smaczna propozycja ciepłej lub zimnej przekąski. Składniki na 20 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
paszteciki zrobione z mięska, będące pozostałością po pysznym rosołku wołowo-drobiowym. Składniki: 1 kg mięsa wołowego z kością ok. 7 sztuk podudzi 2 marchewki 2 pietruszki 2 opakowania ciasta Zobacz więcej
szefowa.kuchni1
szefowa.kuchni1 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Szefowa kuchni
Przekąski na Sylwestra

Przekąski na Sylwestra 434

1
{{headerMessage}}
Nowym Roku! Śledzik na grzance Paszteciki ze szpinakiem i mięsem mielonym Kabanosy z serem w cieście francuskim Babeczki na słono z farszem Domowe Qurrito Jajka faszerowane pieczarkami Nuggetsy z Zobacz więcej
Duusiak
Duusiak Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Koperek w kuchni :)
Francuskie z mielonym

Francuskie z mielonym 391

0
{{headerMessage}}
Jak pierwszy raz zrobiłam mężowi,te " paszteciki" był zachwycony i chciał ciagle.. Musiałam je robić conajmniej raz w tygodniu :D Przeszło mu... na szczęście;))) Ale postanowiłam zrobić je znowu :) Zobacz więcej
Kinia87
Kinia87 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kultura Kulinarna
Lekko-ciężkie

Lekko-ciężkie 185

0
{{headerMessage}}
To nie jest moje największe osiągnięcie kulinarne. Spodziewałam się czegoś znacznie znacznie smaczniejszego. Niestety moim zdaniem połączenie smażonej wołowiny, która sama w sobie jest ciężką odmianą Zobacz więcej