pasztet magdy b

Emma
Emma Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Mój Ogródek
Pasztet.

Pasztet. 645

0
Pasztet z soczewicy. (na jedną keksówkę) przepis od Magdy 2 szklanki zielonej soczewicy cebula 2 ząbki czosnku 80 g suszonych pomidorów 3 łyżki bułki tartej pół łyżeczki płatków chili sól, pieprz Zobacz więcej
) i ciekawa pozycja w menu, która uwiodła Męża, to miód pitny!! Dania serwowane są bardzo szybko, podane bardzo estetycznie, z dodatkiem owoców jako ozdób. Może to nie szczyt obecnych trendów Zobacz więcej
-mail nie zostanie opublikowany. Podpis E-mail Witryna internetowa Komentarz Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym Zobacz więcej
tego, że danie na talerzu wyglądało bardzo apetycznie, ale rozczarowało nas tym, że było „za mało gęsi w gęsi”. Oczekiwaliśmy trochę więcej mięsa. Porcja nie była tak ogromna jak dostała Magda Zobacz więcej
czasu! Myślę, że śmiało mogę to powiedzieć w imieniu swoim, jak i Magdy, że z całego serca dziękujemy wszystkim uczestnikom! Byliście fantastyczni! Kreatywni, otwarci i pełni pasji! To była Zobacz więcej
Strony Strona główna O mnie Współpraca Partnerzy bloga Projekt denko - kulinaria wtorek, 14 sierpnia 2012 Lemonsky - współpraca Dzisiaj dostałam przesyłkę od Lemonsky. W niej znalazłam: Bardzo miło Zobacz więcej
przyniósł książkę, na którą natknęłam się na blogu Magdy. Zdążyłam ją tylko przekartkować a już wiem, że na pewno będzie częstym gościem na moim kuchennym blacie a Wy możecie się spodziewać dużo Zobacz więcej
, mazurek różany i nowość – ślizgoński mazurek czekoladowy Do śniadania: karkówka, pasztet drobiowy z żurawiną, pasztet z jajek, brokuła i szynki, sałatka jarzynowa z dodatkiem buraczków, chrzan do Zobacz więcej
Gary Barbary
Gary Barbary Obserwuj blogaObserwujesz bloga
gary barbary
Pasztet wegański

Pasztet wegański 347

0
Moja krótka przygoda z pasztetem rozpoczęła się od przepisu Magdy Gessler na kolorową wersję wegetariańską - wyszedł brzydki (ja wiem, że pasztety z reguły nie są ładne, ale ten wyglądał bardzo źle) i Zobacz więcej
fot. Plejada.pl Ruszyła kolejna edycja MasterChefa. Wszyscy już wiemy z czym to się je. Pierwsza edycja była wielką niewiadomą. Co prawda, znane były ogólne zasady, ale jak smakuje MasterChef po Zobacz więcej
zasmakował. Jest sycący, mięsisty w środku. Przypomina mi mój chleb codzienny, ale jestzdecydowaniebardziej pszenny. Jedenbochenek posypałam prażonym słonecznikiem. Chleb ten zajadaliśmy z Zobacz więcej
Obiecałam przepisy na wielkanocne potrawy i wypieki. Żurek, baba drożdżowa oraz pasta (bez)jajeczna były w poprzednich postach. Dziś słodkości, pasztet i sojonez. Sernikobrownie z wiśniami z przepisu Zobacz więcej
Święta coraz bliżej, więc nasz wybór padł tym razem na pasztet… Największej ochoty nabraliśmy na wykonanie przepisu znajdującego się w książce „Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny” Zobacz więcej
– dzik jest dziki, dzik jest zły i ma bardzo ostre kły oraz gorzką wątrobę 4. dlaczego suszone pomidory sfermentowały – u mnie z psującymi się pomidorami, to była cała epopeja 5. jak przyrządzić Zobacz więcej
komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * Podpis * E-mail * Witryna internetowa Komentarz Zobacz więcej
title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> Zobacz więcej
internetowa Komentarz Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> Zobacz więcej
EkspresłówkaTagi ekspresłówka Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * Podpis * E-mail * Zobacz więcej
trybu życia, a także zwrócenie uwagi na wpływ wyborów żywieniowych na naszą planetę. W sobotę 27 września zapraszamy do Centrum Sztuki Fort Sokolnickiego na II Wielki Rodzinny Wege Targ. Od 10.00 do Zobacz więcej
tymiankiem. Obsmażamy z każdej strony na maśle i oliwie. Krok 3Jak polędwiczka trochę przestygnie, smarujemy ją musztardą i obtaczamy w bułce tartej. Wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy ok. Zobacz więcej