pasztet podwędzany

naturalne przyprawy . 2. Pasztet Staropolski - skład : 95 % mięsa wieprzowego , słonina ze świni złotnickiej 3 % pozostałe 2 % to zioła, przyprawy naturalne i sól. 3. Kiełbasa w słoiku ze świniobicia Zobacz więcej
lutka40
lutka40 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
szczeciniankagotuje
Pasztet

Pasztet 4202

6
Pasztet - z racji ,że uwielbiam pasztety mogę być mało obiektywna ale ten jest super pyszny ,aromatyczny ,mięciutki ,rozpływający się w ustach szybki no i własnej roboty .Od dawna nie kupuję pasztetów Zobacz więcej
i puszyste. Jako nadzienie mięsne posłużył mi bardzo dobry pasztet wieprzowy wędzony. Szczerze polecam pasztet podwędzany, nie tylko do pasztecików. Paszteciki szczecińskie Paszteciki szczecińskie Zobacz więcej
Pasztetowa podwędzana Dzisiaj pasztet pragnę przedstawić w innym, można by powiedzieć, naszym rodzimym klimacie. Wędzenie bowiem, przypisane jest z natury rzeczy, terenom gdzie łatwo o liściaste Zobacz więcej
trudna... próbować wszystkiego osobno, czy eksperymentować z różnymi kombinacjami? najbardziej wyróżnił się pasztet z gęsich wątróbek przełamany musem z mango... Lili z pewnością odwiedzę jeszcze nie Zobacz więcej
i żółtko gorącą oliwą. W La Manchy możemy podróżować szlakiem Don Quijota. Pisto też trzeba smażyć w morzu oliwy. Jest ono w konsystencji ciutkę bardziej jak pasta czy purée w porównaniu z Zobacz więcej
Pasta pikantna australijska Pasta rabarbarowa Pasta rybna Pasta with meat - czyli makaron z mięsem Pasta z piklinga Pasticio Pasztecik z ciecierzycy i suszonych pomidorów Paszteciki Tao-Tao z Zobacz więcej