pasztet podwędzany

naturalne przyprawy . 2. Pasztet Staropolski - skład : 95 % mięsa wieprzowego , słonina ze świni złotnickiej 3 % pozostałe 2 % to zioła, przyprawy naturalne i sól. 3. Kiełbasa w słoiku ze świniobicia Zobacz więcej
lutka40
lutka40 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
szczeciniankagotuje
Pasztet

Pasztet 4361

7
Pasztet - z racji ,że uwielbiam pasztety mogę być mało obiektywna ale ten jest super pyszny ,aromatyczny ,mięciutki ,rozpływający się w ustach szybki no i własnej roboty .Od dawna nie kupuję pasztetów Zobacz więcej
i puszyste. Jako nadzienie mięsne posłużył mi bardzo dobry pasztet wieprzowy wędzony. Szczerze polecam pasztet podwędzany, nie tylko do pasztecików. Paszteciki szczecińskie Paszteciki szczecińskie Zobacz więcej
Chyba każdy ma takie ulubioneod dzieciństwa potrawy czy produkty, na poły zakazane, a w każdym razie takie, których można było zjeść tylko troszkę, nigdy do syta. Groszek konserwowy, pasztet z puszki, Zobacz więcej
Pasztetowa podwędzana Dzisiaj pasztet pragnę przedstawić w innym, można by powiedzieć, naszym rodzimym klimacie. Wędzenie bowiem, przypisane jest z natury rzeczy, terenom gdzie łatwo o liściaste Zobacz więcej
trudna... próbować wszystkiego osobno, czy eksperymentować z różnymi kombinacjami? najbardziej wyróżnił się pasztet z gęsich wątróbek przełamany musem z mango... Lili z pewnością odwiedzę jeszcze nie Zobacz więcej
i żółtko gorącą oliwą. W La Manchy możemy podróżować szlakiem Don Quijota. Pisto też trzeba smażyć w morzu oliwy. Jest ono w konsystencji ciutkę bardziej jak pasta czy purée w porównaniu z Zobacz więcej
w cieście Kantyczka Kapary z nasturcji Kapuściany przekładaniec Kapuśniaczek Kapuśniaczek na indyku Kapuśniak wiosenny z młodymi ziemniakami Kapusta włoska faszerowana Karczek Zobacz więcej