pasztet z dzikich podrobów

Mięso z dziczyzny do pasztetu może być z sarniny albo z dzika. Pasztet robiłam przy okazji imprezy kulinarnej w Opolu Żarłostacja. Ludziom bardzo smakował, więc bardzo się cieszę. Podawałam go na Zobacz więcej
An-na
An-na Obserwuj blogaObserwujesz bloga
waniliowo
Pasztet z gęsi ze smardzami

Pasztet z gęsi ze smardzami 999

1
W tym roku upiekłam na święta smakowity pasztet z gęsi. Pisząc to zdanie uśmiecham się pod nosem, bo wiecie, jak to jest z takimi pasztetami w sklepach - nazwa "pasztet z dzika" oznacza tylko tyle, Zobacz więcej
, czyli zwierzęcego. Wyrób z dodatkiem tłuszczu roślinnego nie jest już masłem, tylko mieszanką masłopodobną, masmixem, itp. 3. Łosoś norweski nie jest dobrym źródłem: - witaminy B12 - witaminy C - Zobacz więcej
Pieczywo cukiernicze Herbatniki OwoceMięso: salami, kiełbasa, parówki, pasztety, podroby, wędliny: wieprzowe,słone przekąski typu paluszki, krakersyKasze, ryż brązowy, dziki Płatki owsiane, Zobacz więcej
) maj(28) kwiecień(20) marzec(15) Technologia Blogger. Zaloguj się bloger chef Przyciski Listonic omnomnom testowanie restauracji Credits warto zajrzeć Dorsz pieczony Gęś pieczona Gulasz z żołądków Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Boczek z dzika zawijany

Boczek z dzika zawijany 1065

1
królestwo garów :): Boczek z dzika zawijany skip to main | skip to sidebar Paste the navigation code here Główna Wielkanoc O mnie Kontakt Grillowanie Partnerzy Wigilia Mięsa i wędliny domowe WIELKANOC Zobacz więcej
(8) jadłam na zaproszenie(1) jagnięcina(7) jajka(19) jeleń(2) kaczka(16) karnawał(1) kartofle(5) kluski(13) konkurs(3) kontakt(1) królik(3) kurczak(19) kwiaty(5) lody(10) makarony(10) marynaty(1) Zobacz więcej
mojej ukochanej babci, przekazywany w rodzinie od pokoleń, przyrządzam kilka razy w roku na różne okazje i absolutnie zawsze robi furorę. (dziczyzna, wieprzowina, drób, podroby, gałka muszkatołowa, Zobacz więcej
z dzika :)) ser do posypania przyprawy: sól, pieprz Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni (grzanie góra-dół). Bakłażany myjemy i kroimy w plastry grubości ok. 1,5-2 cm. Kiełbasę kroimy w plasterki, a Zobacz więcej
(1) makaron ryżowy(2) marchewka(1) mięso(41) mleko kokosowe(1) muffinki(1) O nas(1) obiad(56) ogórki kiszone(1) owoce morza(2) paleo(70) pasztet(1) pieczarki(2) pieczenie(11) pieczony pstrąg(1) Zobacz więcej
(4) mąka kokosowa(7) mąka ryżowa(1) makaron ryżowy(2) marchewka(1) mięso(41) mleko kokosowe(1) muffinki(1) O nas(1) obiad(56) ogórki kiszone(1) owoce morza(2) paleo(70) pasztet(1) pieczarki(2) Zobacz więcej
– wołowina, wieprzowina, drób, ziemniaki Cząber – ryby,grzyby, ziemniaki Estragon – cielęcina, jagnięcina, szparagi, sałatki jarzynowe Kardamon – jagnięcina, królik, marynaty do dziczyzny, sosy Zobacz więcej
Kazik45
Kazik45 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Czar kuchni i rymu
Zioła w kuchni

Zioła w kuchni 406

0
Po kilku latach używania komputera do poszukiwań porad, wskazówek dotyczących ziół przyprawowych i ich zastosowania w kuchni, jak też własnych uprawach niektórych ziół zebrałem (może nawet Zobacz więcej
Pasztet domowy z owocami goji i natką pietruszki - Kuchnia świąteczna, Boże Narodzenie - LEŚNY ZAKĄTEK - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU LEŚNY ZAKĄTEK Pasztet domowy z owocami goji i Zobacz więcej
,musztardaziołowa..UŻYWAĆ Z WYCZUCIEM. GAŁKAMUSZKATOŁOWA – pomidorowesosy, zupa pomidorowa, flaki, kiełbasy, ciasta:pierniki,zupy kremowe o smaku korzennym, bulion, nie podprawiane zupyjarzynowe, Zobacz więcej
– dzik jest dziki, dzik jest zły i ma bardzo ostre kły oraz gorzką wątrobę 4. dlaczego suszone pomidory sfermentowały – u mnie z psującymi się pomidorami, to była cała epopeja 5. jak przyrządzić Zobacz więcej
jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie ragoût zapiekanki, duszonki i pasztety Zobacz więcej
i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie ragoût zapiekanki, duszonki i Zobacz więcej
i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie zapiekanki, duszonki i pasztety Zobacz więcej
leczo i ragoût placki i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie zapiekanki, Zobacz więcej