pasztet z mięsa gotowanego

{{headerMessage}}
Gotowany pasztet z pieczonego mięsa i wędzonego boczku Do kanapek , zawsze trzeba coś wymyślać , gdyż wszystko szybko się przejada, wszystko -poza gotowanym pasztetem z pieczonego mięsa z dodatkiem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Lubicie pasztety? W mojej rodzinie wszyscy je uwielbiają. Porządny ( czyli tłusty i wieloskładnikowy) pasztet to mus na święta i wszystkie uroczystości rodzinne. Ten powstał w porywie ratowania Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pasztet z gotowanego mięsa, czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów | Lendryggen HOME Kulinaria Wypieki i desery Makarony, kasze, ryż, strączkowe Mięso Sałatki Zupy Napoje NianiaStory Miejsca Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kawałki Wszystkie powyższe składniki układamy w garnku do gotowania na parze i gotujemy 30 minut od czasu do czasu mieszając W tym samym czasie kroimy dymkę Ugotowane na parze składniki przekładamy Zobacz więcej
edysia79
edysia79 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Przy kuchennym stole
Wędlina domowa

Wędlina domowa 705

1
{{headerMessage}}
Zbiór przepisów na domowe wędliny. Znajdziecie tutaj mięsa pieczone i gotowane, pasztety, pieczenie oraz domowe kiełbasy. Pasztet z indyka i wołowiny Pieczeń w cieście kruchym Schab Minutka Schab w Zobacz więcej
Koper
Koper Obserwuj blogaObserwujesz bloga
W koperkowej kuchni
Wielkanoc

Wielkanoc 206

1
{{headerMessage}}
Po przepis kliknij w zdjęcie MAZURKI Mazurek Mazurek na waflach BABKI Babka cytrynowa Babka drożdżowa Babka pomarańczowa PASZTETY Pasztet z soczewicy Pasztet z żurawiną Pasztet Wielkanocny pasztet Zobacz więcej
zewa
zewa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Ewa w kuchni
Domowy pasztet wieprzowy

Domowy pasztet wieprzowy 1646

4
{{headerMessage}}
Nie robię zbyt często pasztetów ale jak robię to zawsze pieczone. Tym razem pokusiłam się o zrobienie gotowanego takiego do słoików. Ugotowałam mięso, dodałam przyprawy i wrzuciłam Zobacz więcej
Goszka
Goszka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
To co kocham
Sałatka z kurczaka po rosole

Sałatka z kurczaka po rosole 667

0
{{headerMessage}}
Często zostaje z rosołu mięso, najczęściej z kurczaka, i nie wiadomo, jak je wykorzystać. Można ugotować potrawkę, pasztet lub po prostu zjeść, bo mięso gotowane jest zdrowe. Ale można też zrobić Zobacz więcej
Goszka
Goszka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
To co kocham
Sałatka z kurczaka i cieciorki

Sałatka z kurczaka i cieciorki 435

0
{{headerMessage}}
Często zostaje z rosołu mięso, najczęściej z kurczaka, i nie wiadomo, jak je wykorzystać. Można ugotować potrawkę, pasztet lub po prostu zjeść, bo mięso gotowane jest zdrowe. Ale można też zrobić Zobacz więcej
Goszka
Goszka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
To co kocham
Pasztet z kaczki

Pasztet z kaczki 1428

0
{{headerMessage}}
Bardzo udany recykling mięsa z kaczki z rosołu. Powstał smaczny pasztet z kaczki, bez glutenu i bez jajek. Zamiast bułki dodałam gotowane ziemniaki, a zamiast jajek mielone siemię lniane. Oczywiście Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Czytaliście kiedyś skład paszetów kupowanych w sklepie? Mięsa można znaleźć więcej w karmie dla kotów! Najlepiej więc przyrządzić sobie swój własny pasztet, według osobistych preferencji. Pasztety Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Często robię ten pasztecik, bo zostaje mi mięsko z zup, a domownicy nie przepadają za gotowanym mięsem. Ale za tym pasztetem szaleją;) ekspresowy! Składniki: mięso z ugotowanego rosołu lub zupy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Idealny sposób na wykorzystanie gotowanego mięsa oraz warzyw z domowego rosołu. Smarowidło jest słodkawe ale wyraziste w smaku. Z rosołu: Mięso z korpusu od kurczaka Mięso z 2 skrzydełek 4 marchewki Zobacz więcej
zewa
zewa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Ewa w kuchni
Pasztet drobiowo - wieprzowy

Pasztet drobiowo - wieprzowy 35

1
{{headerMessage}}
Jeśli zostanie Wam mięso z rosołu i gotowana golonka a nie wiecie ci z tym zrobić to mam dla Was propozycję. Zróbcie taki ekspresowy pasztet. Wystarczy kilka składników, blender oraz słoik i Zobacz więcej
majeczkaaa2
majeczkaaa2 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Wanilia z cynamonem...
Tymianek

Tymianek 93

0
{{headerMessage}}
z góry na dół, wzdłuż łodygi. Zastosowanie: - szerokie, do potraw gotowanych i pieczonych; - niezastąpiony dodatek do potraw tłustych; - szczegóknie polecany do zup, sosów, ziemniaków, potraw z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sos tuńczykowy jest wspaniałym dodatkiem do pieczonych mięs. Po pewnych modyfikacjach pasuje do wielu potraw: pieczonego mięsa, wędlin, pasztetu, gotowanych jajek, gotowanych warzyw, sałatek Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w kuchni francuskiej.Można go dodawać do wędlin,pasztetów,warzyw gotowanych, mielonych mięs oraz sałat i serów.Także w samych Włoszech ta przyprawa ma swych wielbicieli i zapewne bardziej z nimi Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dziś kolejny przepis na wykorzystanie mięsa gotowanego z rosołu, a zarazem kolejna wersja pasztetu. Składniki: 0,5 kg mięsa gotowanego 0,2 kg wątróbki drobiowej Garść orzechów włoskich Szklanka rosołu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dziś przepis dla tych, którzy nie bardzo wiedzą co zrobić z ugotowanym mięsem z rosołu. Wersja odchudzona dla tych, co dbają o linię. Około 300 gram gotowanego mięsa drobiowego, 200 gram wątróbki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Podgardle - nadaje się do wytopienia na smalec, jako dodatek do jarzyn gotowanych, a zwłaszcza kapusty, do bigosu, do gotowania jako dodatek do pasztetu. Karkówka - nadaje się do duszenia, smażenia na Zobacz więcej