pasztet z mięsa gotowanego

Gotowany pasztet z pieczonego mięsa i wędzonego boczku Do kanapek , zawsze trzeba coś wymyślać , gdyż wszystko szybko się przejada, wszystko -poza gotowanym pasztetem z pieczonego mięsa z dodatkiem Zobacz więcej
Lubicie pasztety? W mojej rodzinie wszyscy je uwielbiają. Porządny ( czyli tłusty i wieloskładnikowy) pasztet to mus na święta i wszystkie uroczystości rodzinne. Ten powstał w porywie ratowania Zobacz więcej
Pasztet z gotowanego mięsa, czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów | Lendryggen HOME Kulinaria Wypieki i desery Makarony, kasze, ryż, strączkowe Mięso Sałatki Zupy Napoje NianiaStory Miejsca Zobacz więcej
Kapitalna alternatywa dla tzw. gotowców. Po schłodzeniu w lodówce świetnie kroi się w plastry i nie rozpada. Składniki: 4 małe lub 2 duże piersi z kurczaka 100 gramów wątróbki drobiowej 1 dymka 1 Zobacz więcej
edysia79
edysia79 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Przy kuchennym stole
Wędlina domowa

Wędlina domowa 664

1
Zbiór przepisów na domowe wędliny. Znajdziecie tutaj mięsa pieczone i gotowane, pasztety, pieczenie oraz domowe kiełbasy. Pasztet z indyka i wołowiny Pieczeń w cieście kruchym Schab Minutka Schab w Zobacz więcej
Koper
Koper Obserwuj blogaObserwujesz bloga
W koperkowej kuchni
Wielkanoc

Wielkanoc 184

1
Po przepis kliknij w zdjęcie MAZURKI Mazurek Mazurek na waflach BABKI Babka cytrynowa Babka drożdżowa Babka pomarańczowa PASZTETY Pasztet z soczewicy Pasztet z żurawiną Pasztet Wielkanocny pasztet Zobacz więcej
zewa
zewa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Ewa w kuchni
Domowy pasztet wieprzowy

Domowy pasztet wieprzowy 1602

4
Nie robię zbyt często pasztetów ale jak robię to zawsze pieczone. Tym razem pokusiłam się o zrobienie gotowanego takiego do słoików. Ugotowałam mięso, dodałam przyprawy i wrzuciłam Zobacz więcej
Często zostaje z rosołu mięso, najczęściej z kurczaka, i nie wiadomo, jak je wykorzystać. Można ugotować potrawkę, pasztet lub po prostu zjeść, bo mięso gotowane jest zdrowe. Ale można też zrobić Zobacz więcej
Często zostaje z rosołu mięso, najczęściej z kurczaka, i nie wiadomo, jak je wykorzystać. Można ugotować potrawkę, pasztet lub po prostu zjeść, bo mięso gotowane jest zdrowe. Ale można też zrobić Zobacz więcej
Goszka
Goszka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
To co kocham
Pasztet z kaczki

Pasztet z kaczki 1231

0
Bardzo udany recykling mięsa z kaczki z rosołu. Powstał smaczny pasztet z kaczki, bez glutenu i bez jajek. Zamiast bułki dodałam gotowane ziemniaki, a zamiast jajek mielone siemię lniane. Oczywiście Zobacz więcej
Czytaliście kiedyś skład paszetów kupowanych w sklepie? Mięsa można znaleźć więcej w karmie dla kotów! Najlepiej więc przyrządzić sobie swój własny pasztet, według osobistych preferencji. Pasztety Zobacz więcej
Często robię ten pasztecik, bo zostaje mi mięsko z zup, a domownicy nie przepadają za gotowanym mięsem. Ale za tym pasztetem szaleją;) ekspresowy! Składniki: mięso z ugotowanego rosołu lub zupy Zobacz więcej
Idealny sposób na wykorzystanie gotowanego mięsa oraz warzyw z domowego rosołu. Smarowidło jest słodkawe ale wyraziste w smaku. Z rosołu: Mięso z korpusu od kurczaka Mięso z 2 skrzydełek 4 marchewki Zobacz więcej
Jeśli zostanie Wam mięso z rosołu i gotowana golonka a nie wiecie ci z tym zrobić to mam dla Was propozycję. Zróbcie taki ekspresowy pasztet. Wystarczy kilka składników, blender oraz słoik i Zobacz więcej
majeczkaaa2
majeczkaaa2 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Wanilia z cynamonem...
Tymianek

Tymianek 89

0
z góry na dół, wzdłuż łodygi. Zastosowanie: - szerokie, do potraw gotowanych i pieczonych; - niezastąpiony dodatek do potraw tłustych; - szczegóknie polecany do zup, sosów, ziemniaków, potraw z Zobacz więcej
Sos tuńczykowy jest wspaniałym dodatkiem do pieczonych mięs. Po pewnych modyfikacjach pasuje do wielu potraw: pieczonego mięsa, wędlin, pasztetu, gotowanych jajek, gotowanych warzyw, sałatek Zobacz więcej
w kuchni francuskiej.Można go dodawać do wędlin,pasztetów,warzyw gotowanych, mielonych mięs oraz sałat i serów.Także w samych Włoszech ta przyprawa ma swych wielbicieli i zapewne bardziej z nimi Zobacz więcej
Dziś kolejny przepis na wykorzystanie mięsa gotowanego z rosołu, a zarazem kolejna wersja pasztetu. Składniki: 0,5 kg mięsa gotowanego 0,2 kg wątróbki drobiowej Garść orzechów włoskich Szklanka rosołu Zobacz więcej
Dziś przepis dla tych, którzy nie bardzo wiedzą co zrobić z ugotowanym mięsem z rosołu. Wersja odchudzona dla tych, co dbają o linię. Około 300 gram gotowanego mięsa drobiowego, 200 gram wątróbki Zobacz więcej
Podgardle - nadaje się do wytopienia na smalec, jako dodatek do jarzyn gotowanych, a zwłaszcza kapusty, do bigosu, do gotowania jako dodatek do pasztetu. Karkówka - nadaje się do duszenia, smażenia na Zobacz więcej