pasztet z sarniny

Mięso z dziczyzny do pasztetu może być z sarniny albo z dzika. Pasztet robiłam przy okazji imprezy kulinarnej w Opolu Żarłostacja. Ludziom bardzo smakował, więc bardzo się cieszę. Podawałam go na Zobacz więcej
Dziczyzna jest wymagająca, potrzebuje głębokiego mrożenia od jednego do trzech miesięcy, ale warto poczekać, bo jedząc dziczyznę macie pewność, że to mięso najwyższej jakości. Idealnym dodatkiem do Zobacz więcej
Wreszcie przygotowałam relację z warsztatów, w których miałam okazję uczestniczyć na początku grudnia. Tematem przewodnim spotkania zorganizowanym przez Makro i Durszlaka (któremu bardzo dziękuję za Zobacz więcej
W minioną sobotę miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach organizowanym przez Makro pod tytułem "Smaki dziczyzny". W warsztatach wzięło udział 25 blogerek. Pracowałyśmy w parach - ja z Izą. W Zobacz więcej
ostrości noży. Następnym razem chyba przyjdę ze swoim przyniesionym z domu ;) Pod noże natomiast tym razem trafił dzik, jeleń i sarna. Tym samym powstał pasztet z dzika ze śliwką zawijaną w boczku, Zobacz więcej
pierwszy. Fasola. Fasola tyczna Piękny Jaś, już sama nazwa urzeka. A jeśli dodać do niej cieniutką skórkę, aksamitny (broń boże nie mączysty!) miąższ i przygotowane z niej sałatki, pasztety, Zobacz więcej
(15 zł) chciało by się jeść bez końca bo podniebienie rozkochuje się po pierwszym kęsie w tej przystawce. Już sam wstęp, pierwsze dania na stole zapowiadają niezwykłą ucztę. A w menu robi się coraz Zobacz więcej
potrawy z warzyw i owoców kluski i knedle leczo i ragoût placki i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny Zobacz więcej
jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie ragoût zapiekanki, duszonki i pasztety Zobacz więcej
z owocami, semifreddo czy quiche. Jeśli szukacie czegoś bardziej wykwintnego, ale nadal łatwego i szybkiego, możecie przygotować pappardelle z czarnymi truflami, czarne tagliatelle (barwione Zobacz więcej
z owocami, semifreddo czy quiche. Jeśli szukacie czegoś bardziej wykwintnego, ale nadal łatwego i szybkiego, możecie przygotować pappardelle z czarnymi truflami, czarne tagliatelle (barwione Zobacz więcej
i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie ragoût zapiekanki, duszonki i Zobacz więcej
i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie zapiekanki, duszonki i pasztety Zobacz więcej
leczo i ragoût placki i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie zapiekanki, Zobacz więcej
Czosnek w Pomidorach Strona główna Kategorie chleb i bułki ciasta dania z ziemniaków desery dla dzieci drób dziczyzna kaczka królik makarony na specjalne okazje nalewki napoje i drinki owoce morza Zobacz więcej
i owoców kluski i knedle leczo i ragoût placki i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny Zobacz więcej
i knedle leczo i ragoût placki i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie Zobacz więcej
i knedle leczo i ragoût placki i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie Zobacz więcej
potrawy z warzyw i owoców kluski i knedle leczo i ragoût placki i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Pasztet z cukinii skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... poniedziałek, 14 października 2013 Pasztet z cukinii 3 Zobacz więcej