Przepis na paszy

Powiązane przepisy:

bezlaktozy
bezlaktozy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
bezlaktozy
Pudełko Pełne Paszy ;-)

Pudełko Pełne Paszy ;-) 142

Pudełko Pełne Paszy ;-) Przymusowy weganizm czyli jak to jest, kiedy życie zamienia się w...bez... Pisz blog Dodaj blog do ulubionych Wersja mobilna zamów newsletter Blog > Komentarze do wpisu « Zobacz więcej
PrzepisyJoli
PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Przepisy Joli
SAŁATKA Z PIERSI KURCZAKA

SAŁATKA Z PIERSI KURCZAKA 8181

SAŁATKA Z PIERSI KURCZAKA– to przepis, który opracowałam we współpracy z FARMIO – marką znaną z jaj od kur karmionych paszą wolną od GMO i kurczaka bez antybiotyków. Można go z powodzeniem podawać na Zobacz więcej
Nie masz czasu na gotowanie? Nikt nie ma. Dlatego przygotowałem dla Was obiecany poradnik gotowania hurtowego. Wypracowałem sobie sposób, który wielu z Was może się przyda. Ja mam 2 takie same posiłki Zobacz więcej
Monica
Monica Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Wino i oliwki
Rosół z bażanta

Rosół z bażanta 5606

Mała dawka kuchni staropolskiej. Gdy tak pomyślę, to nie takiej "starej" jak mogłoby się wydawać,bo gdy byłam mała to dziadek często polował na bażanty i babcia gotowała z nich rosół. Kto teraz para Zobacz więcej
Beatapiątek, grudnia 16, 2011 Na pewno znasz, wysokie na 2 m z kwiatem jak mały słonecznik. Rośnie prawie wszędzie i przez to łatwe w uprawie - u mnie zasłaniały kompostownik, a teraz mam ich pełno. Zobacz więcej
Prosta szybka propozycja dla lubiących solidne śniadania. Jajka, czosnek, cebulka, ser cheddar i świeży szczypiorek to składniki genialnej śniadaniowej pasty na kanapki którą na pewno polubicie. Zobacz więcej
Już niebawem będziemy obchodzić kolejne święta – Wielkanoc. Wiele tradycyjnych potraw, które pojawiają się w trakcie uroczystych śniadań lub obiadów, jest ciężkostrawna. Taki urok staropolskiej Zobacz więcej
Ola&Jaga
Ola&Jaga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kolizje Smaków
Pieczone skrzydełka z indyka

Pieczone skrzydełka z indyka 2889

Równie smacznym mięsem jak kurczak, może się poszczycić indyk. Warto zaznaczyć, że ma przy tym mniejszą zawartośc tłuszczu, za to większą zawartość białka. Indyk jest również bardziej wybredny w Zobacz więcej
Pamiętacie poprzednia wersję pasty jajecznej, którą dla Was przygotowałam jakiś czas temu? Tym razem w roli głównej jej starsza siostra - pasta jajeczno-twarogowa. Jest pyszna na każde śniadanie. Nada Zobacz więcej
PrzepisyJoli
PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Przepisy Joli
ROLADY DROBIOWE

ROLADY DROBIOWE 570

ROLADY DROBIOWE–to przepis, który opracowałam we współpracy z FARMIO – marką znaną z jaj od kur karmionych paszą wolną od GMO i kurczaka bez antybiotyków. Dobrze wiecie, że przykładam ogromną wagę do Zobacz więcej
PrzepisyJoli
PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Przepisy Joli
KLOPSIKI

KLOPSIKI 521

KLOPSIKI – są tak proste, że z powodzeniem może wykonać je starsze dziecko i podarować z okazji DNIA MAMY.To przepis, który opracowałam we współpracy z FARMIO – marką znaną z jaj od kur karmionych Zobacz więcej
Brukiew jest warzywem niemalże zapomnianym w Polsce. Jeśli komuś się z czymkolwiek kojarzy, to będzie to raczej pasza dla zwierząt, a nie pożywienie dla ludzi. W Irlandii jest to bardzo popularne Zobacz więcej
FILETY Z KURCZAKA W ORZECHOWEJ PANIERCE –to przepis, który opracowałam we współpracy z FARMIO – marką znaną z jaj od kur karmionych paszą wolną od GMO i kurczaka bez antybiotyków. Dobrze wiecie, że Zobacz więcej
Oblicza kukurydzy z mojego archiwum zdjęć chorwackich. Aż trudno uwierzyć, że początek upraw kukurydzy datuje się na ok. 5 tys. lat przed naszą erą. Pochodzi z Meksyku. W krajach słabo rozwiniętych Zobacz więcej
Topinambur, inaczej też znany jako słonecznik bulwiasty, niegdyś zapomniany, dziś ponownie przeżywa swoisty renesans. Jego korzenie sięgają Ameryki Północnej. W zamierzchłych czasach dość popularny na Zobacz więcej
Lisek
Lisek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
zjadłoby się
przenosiny bloga

przenosiny bloga 5

Moi Drodzy, chociaż Zjadłoby Się zawiesiło swoją działalność, ja działalności w temacie kulinariów nie kończę - jedynie ją redefiniuję i kontynuuję pod innym szyldem. Od dziś zapraszam Was na Dobrą Zobacz więcej
Warsztaty #KORPOSZAMA stają się faktem! Wkrótce blaty Comfort Food Studio w Hala Koszyki zapełnią się słoikami pełnymi pyszności, które na zawsze odzwyczają Was od pudełkowej paszy. Bilety: Zobacz więcej
Pasternak - niegdyś bardzo popularny w naszym kraju, dzisiaj niestety nieco zapomniany. Próżno szukać go w zwyczajnych sklepach czy supermarketach, chociaż zdarza się, przez pomyłkę sprzedawany jest Zobacz więcej
magdalenan
magdalenan Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Jedzonko
Sałatka z kurczaka z selerem naciowym

Sałatka z kurczaka z selerem naciowym 5345

Kupując seler naciowy trzeba się liczyć z tym, że w tydzień musi zniknąć. Po tygodniu więdnieje i już nie jest taki dobry, więc dzisiaj kolejna sałatka z selerem, ale tym razem toważyszy mu pierś z Zobacz więcej
Bardzo lubimy jajka pod każdą postacią. Jajka najczęściej przywozimy ze wsi. Jajka są od kur o których wiemy w jakich warunkach żyją (czyli wiemy, że biegają wolno i co dostają do zjedzenia). Jeśli Zobacz więcej