patisony prze

{{headerMessage}}
To więc tak, dróbek, rybka, rybka ,drób, można by w monotonię popaść, nic z tego mospanowie. Moje Szczęście na taką sytuację zgody nie da. Przecie warzyw, to ja mogę do woli, korzyść tym większa, że Zobacz więcej
{{headerMessage}}
naczynia ( zależnie od tego czym dysponujecie - możemy warzywa piec w jednym dużym naczyniu żaroodpornym lub wykorzystać 4 małe jednoporcjowe naczynia). Warzywa skrapiam olejem, dodaję do nich Zobacz więcej
chilifiga
chilifiga Obserwuj blogaObserwujesz bloga
chilifiga
Spaghetti z cukinii z ziołami

Spaghetti z cukinii z ziołami 52

1
{{headerMessage}}
Poczekam sobie grzecznie i cierpliwie, aż wypełzną z czarnej ziemi posiane własnoręcznie cukinie. I patisony – ale to symbolicznie, bo od dziecka fascynował mnie ich porąbany kształt. Natomiast na Zobacz więcej
WiktoriaB
WiktoriaB Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Poplątanie z pomieszaniem
Nowy rozdział.

Nowy rozdział. 234

0
{{headerMessage}}
z marchewkowym tagliatelle, orzechowo-granatową komosą i sosem zabajone - Łosoś nie bez powodu nazywany jest królewską rybą. Delikatny, soczysty i wyrazisty w smaku, a do tego niezwykle zdrowy. Mój Zobacz więcej