patryka marynowana

madzia2
madzia2 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Madzia Gotuje
Kalmary Patryka

Kalmary Patryka 19

2
włożyć kalmary, Marynować około 1 godziny. Po tym czasie układać kalmary na rozgrzanym ruszcie. Grillować z każdej strony około 2 minut. Kalmary Patryka Drukuj Składniki: 1 kg kalmarów 2 ząbki Zobacz więcej
Spaghetti z sosem pomidorowym i rukolą | Na Stole CIASTA DESERY MAKARON MIĘSO I RYBY NAPOJE OKAZJE BOŻE NARODZENIE DZIEŃ ŚW. PATRYKA HALLOWEEN ZADUSZKI KARNAWAŁ WALENTYNKI WIELKANOC PIZZE PRZETWORY Zobacz więcej
Choć Dzień Św. Patryka to Irlandzkie święto (narodowe i religijne), to jednak cały świat w tym dniu chętnie cieszy się zielenią i… piwem :) To była dla mnie świetna okazja, żeby wykorzystać setkowego Zobacz więcej
Dzięki zaproszeniu dwóch Panów tj. Andrzeja Gałęziowskiego – właściciela obiektu i Patryka Kotarby – szefa kuchni hotelu Słoneczny Zdrój mogliśmy uczestniczyć w otwarciu sali bankietowej LAWENDA Zobacz więcej
bernika (Moj kulinarny pamiętnik) Biszkopt z kiwi mopswkuchni (Mops w kuchni) Rolada zielona z sokiem marchewkowym laleczka20 (rozowakuchnia) WIOSENNA STRACIATELLAviolast11(MOJE KUCHENNE SMAKI) Zobacz więcej
zbiegła się z ogłoszeniem w Gazecie Wyborczej nominacji do "Knajpy Roku", którą otrzymała, obok Nobo, Shabu-Shabu, Solec 44 i Ole, właśnie restauracja Pan Patryka Lempke, w której Szefem Kuchni jest Zobacz więcej
na parze z suszonymi grzybami i selerem naciowym Chrupiące śledzie z frytkami z pietruszki i aioli na oleju z pestek dyni Czekoladowe święta – przepis na ciasto podwójnie czekoladowe Tatar z czarnym Zobacz więcej
Kapusta pekińska duszona Różowy tort z malinami Ogórki z papryką ostrą i czosnkiem Zupa krem z fasolki zielonej Szukaj na tym blogu Ładowanie... Wszystkie teksty i zdjęcia są mojego autorstwa i Zobacz więcej
się, że pub do którego chcieliśmy trafić pierwotnie ( nie oferował piw rzemieślniczych). Trafiliśmy więc do Porterhouse w dzielnicy Temple Bar. Miejsce to jest browarem restauracyjnym z 4 Zobacz więcej
przy okazji popołudniowej rekonesansowej rundy po okolicy nie wypatrzeć czegoś interesującego. Zwykle wybieramy większe sztuki, bo łatwiej je filetować, a gdy trafiają na grilla w całości wygodniej Zobacz więcej