paulinka-to-ja.blogspot.com

Wioleta g-a
Wioleta g-a Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Mama Karmiąca
Jak mus, to mus!

Jak mus, to mus! 15

Ostatnio mignęła mi przed oczami reklama wielorazowych saszetek ze struną i nakrętką do podawania dzieciom musów, deserów, itd.. Pomyślałam: to jest to! Wiele razy podczas zakupów przy okazji spaceru Zobacz więcej
kryzysowy kucharz
kryzysowy kucharz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Desery na depresję
Sinh to Bo

Sinh to Bo 13

Ostatnio była czekolada, teraz będzie kawa. Przyszło lato, więc będą też jakieś ciasta owocowe:) Awokado zasadniczo jest drogie, co wynika z tego, iż jest go coraz mniej, a szacuje się nawet, że za Zobacz więcej
karamella
karamella Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Moj Arabski Swiat
Vimto - a co to?

Vimto - a co to? 19

Tylko 41 stopni Celsjusza. Tyle pokazywały termometry wczoraj. "Tylko", bo to dopiero początek upałów w Emiratach i z pewnością temperatury jeszcze sporo wzrosną. Klimatyzacja buczy nad uchem, ale do Zobacz więcej
kamila891
kamila891 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Roślinna
Jak to jest z tym wapniem?

Jak to jest z tym wapniem? 37

Wapń to składnik mineralny zasługujący na szczególną uwagę, gdyż występuje on w największej ilości w ludzkim organizmie- w ciele dorosłego człowieka aż 1000-1500g! Głównie kumuluje się on w kościach i Zobacz więcej
Welcome To My Site | zakręcona kawiarenka Works Our Services Home Blog Blog Standard Blog Masonry Style 1 Style 2 Style 3 Single Post Right Sidebar Left Sidebar Full Width Shop All Products Single Zobacz więcej
Welcome To My Site | zakręcona kawiarenka Blog Masonry Blog Masonry 2 Blog Masonry 3 Cart Checkout Home My Account Przykładowa strona Shop Blog Masonry Blog Masonry 2 Blog Masonry 3 Cart Checkout Home Zobacz więcej
WegeStyl
WegeStyl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Wege Styl
Jak to się zaczęło

Jak to się zaczęło 4

Cześć! Jeśli chcecie się dowiedzieć jak to było ze mną - zapraszam do lektury. Jak co dzień rano sprawdzałam pocztę i co się dzieje na portalach społecznościowych. Tak też było tego dnia. Zrobiłam Zobacz więcej
Dota
Dota Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Oneginetatopa
Domowa wędlina – to proste!

Domowa wędlina – to proste! 6192

Coraz trudniej kupić dobre wędliny. Takie, które smakują, „nie ciekną”, a w składzie wypisanym na opakowaniu mają mięso a nie soje, różne E i inne konserwanty. Dobrym sposobem jest przygotowywanie Zobacz więcej
Niech Boże Narodzenie przyniesie nam wszystkim TO, co ze sobą niesie. Wszystko to, o czym myślimy kiedy zamykamy oczy..., to czego najbardziej potrzebujemy, o czym marzymy, o co prosimy... Błękitu w Zobacz więcej
aleglodomorek
aleglodomorek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
aleglodomorek
Jak to do tego włożyć??

Jak to do tego włożyć?? 382

Kilka postów temu pisałam, że na kursie cupcake'ów nauczyłam się jednej ważnej rzeczy. Jak nałożyć masę, lukier do rękawa cukierniczego. Ponieważ, Wyrównieżdaliścieznać, że jest to Wasza zmora, dziś Zobacz więcej
peggi
peggi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Peggi w kuchni
Chrzanić to...

Chrzanić to... 147

Dziś proponuję coś lżejszego, przydatnego jako dodatek do mięs lub po prostu na kanapeczki. Chrzanu nigdy nie lubiłam, ale gdy znalazłam ten przepis w zeszycie mojej mamy postanowiłam go wypróbować. A Zobacz więcej
Dziś trzy pomysły na klopsy. Niecodzienne, zaskakujące smaki. Zainspirowały mnie dwie panie z telewizji... Najpyszniejsze te z cytryną - połączenie skórki cytrynowej i pistacji jest wprost Zobacz więcej
Zytka Maurion
Zytka Maurion Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Oderwane i przyklejone
Zrobił to.

Zrobił to. 151

Zrobił to bardzo chętnie. Mówił o tym na wiele sposobów od dłuższego czasu. Próby reaktywacji, rozmów czy namawiania zdały się na nic. Ja swoje, a on swoje. Zabawą w dobrą i złą Zytkę nic nie Zobacz więcej
Kazik45
Kazik45 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Czar kuchni i rymu
To lubię

To lubię 138

To lubię Małe i duże, żółte, czerwone, mogą być w zupie, lecz najlepiej krojone, do tego cebulka i razowy chleb, kto ich nie lubi to po prostu ... kiep. Masło im zbędne czy inny tłuszcz, są po prostu Zobacz więcej
ggosiaczek_80
ggosiaczek_80 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kulinarne fochy Gochy
Chrzanić to

Chrzanić to 190

Ponieważ kulinarnie wciąż jestem myślami w klimacie wielkanocnym zapraszam na obiad z dodatkiem chrzanu, którego nadmiar zalega w mojej lodówce. Zapiekany kurczak pod śnieżnobiałą kołderką, do tego Zobacz więcej
zjedz_mnie
zjedz_mnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
zjedz_mnie
To skomplikowane ;]

To skomplikowane ;] 193

Super śniadanie. Cóż, jest ono jednak bardzo pracochłonne i nie ukrywam, wymaga trochę umiejętności kulinarnych. Ale spoko, nie jestem aż tak wredna, żeby Was katować zdjęciami bez instruktażu. Zobacz więcej
kupcookbook
kupcookbook Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
kupcookbook.blogspot.com
chcę to!

chcę to! 71

Czasami (a raczej zawsze) czegoś bardzo chcę - nowych książek, smakołyków, kuchennych gadżetów... Korzystając z ostatnich chwil samotności przejrzałam ostatnio etsy i niestety powtarzałam magiczne Zobacz więcej
shiral
shiral Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Polish Country House Kitchen
To Ci jagodzianki...

To Ci jagodzianki... 142

" W sezonie jagodowym nie może zabraknąć jagód w mojej lodówce. Uwielbiam do niej zaglądać i raz po raz podkradać po garści tych czarnych perełek. Dziś chciałabym przedstawić Wam klasyczny wypiek z Zobacz więcej
Netka
Netka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Netka w kuchni
Co to?

Co to? 38

Na moim blogu już wkrótce taka oto smakowita buła z mięsem i pikantnymi warzywami:)Specjalność mojego małżonka. Czy ktoś wie co to jest? Zobacz więcej
mojamamagotuje
mojamamagotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Moa Mama Gotuje
Chrzanić to!

Chrzanić to! 111

"Dobry chrzan, ale nie sam." Roślina, która kojarzy nam się bezsprzecznie ze Świętami Wielkiej Nocy. Jej ostry smak, modyfikowany różnymi dodatkami - fantastycznie pasuje do wielu potraw. Chrzan, Zobacz więcej