pęczotto łapanowski

Maria Romańska
Maria Romańska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Figa Smakiem
Grzybowe pęczotto

Grzybowe pęczotto 160

0
{{headerMessage}}
Na III Food Blogger Feście blogerzy, pod czujnym okiem Grześka Łapanowskiego i jego ekipy, przygotowali lunch dla wszystkich uczestników. Jednym z dań było pęczotto czyli pęczak przygotowanym jak ryż Zobacz więcej
Maria Romańska
Maria Romańska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Figa Smakiem
Grzybowe pęczotto

Grzybowe pęczotto 190

0
{{headerMessage}}
Na III Food Blogger Feście blogerzy, pod czujnym okiem Grześka Łapanowskiego i jego ekipy, przygotowali lunch dla wszystkich uczestników. Jednym z dań było pęczotto czyli pęczak przygotowanym jak ryż Zobacz więcej
Alex27
Alex27 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Fotografia od kuchni
Pęczotto z grzybami

Pęczotto z grzybami 95

0
{{headerMessage}}
Trochę się zagapiłam z dodaniem tego przepisu, bo sezon na grzyby (niestety) powoli dobiega końca. Takie pęczotto pojawiało się u mnie regularnie tej jesieni i cały czas nie mam go dość Spróbowałam go Zobacz więcej
edith
edith Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pasja Smaku
Pęczotto z leśnymi grzybami

Pęczotto z leśnymi grzybami 115

0
{{headerMessage}}
O pęczaku słyszałam wiele, ale nigdy go nie próbowałam. Wszystko zmieniło się na Food Blogger Fest III, gdy Grzegorz Łapanowski podczas prowadzonych przez siebie warsztatów wraz ze swoją ekipą i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pomysł na to danie chodził mi po głowie od warsztatów, więc nie ukrywam, że zainspirowany jest kuchnią Grzegorza Łapanowskiego i tym, co miałam przyjemność tam jeść. Pokochałam pieczone warzywa i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Ja wyrzuciłabym dwie lub trzy ostatnie, a wydłużyła czas Grześka Łapanowskiego i Łukasza Węgrzyna. Cała impreza zaczęła się od prezentacji Grześka Łapanowskiego, który jak zwykle oczarował i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jakiś czas temu zostałam zaproszona na warsztaty kulinarne organizowane z Grzegorzem Łapanowskim, ambasadorem marek Kikkoman i TABASCO. Dziś chciałabym Wam pokazać co przygotowałam na warsztatach oraz Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Z czym najlepiej smakuje gruszka?? A z czekoladą! I żeby nie było za sucho, do tego krem. Znienawidzone przeze mnie ucierane, ale dało radę! Nigdy nie piekłam z gruszkami, ale ciasto jest super,a Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Filipiak (Top Chef). Menu było imponujące, mieliśmy pełne ręce roboty. Przygotowanie 25 porcji to bardzo trudna operacja logistyczna. Czułam się jak w restauracji i byłam bardzo szczęśliwa. Dzięki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
tematyce. Mogliśmy posłuchać Grzegorza Łapanowskiego, niestety jak na mój gust troszkę za krótko, bo było ciekawie i z humorem. Było też trochę o pozycjonowaniu blogów o czym mówił Grzegorz Zobacz więcej
{{headerMessage}}
o rasy przemysłowej zaledwie o 10%. Wprawdzie pojawia się ona niezbyt często i w małych ilościach (zważywszy na małą populację rasy), to i tak zachęcam i zaręczam, że warto posmakować. Podczas Zobacz więcej