pęczotto łapanowski

Na III Food Blogger Feście blogerzy, pod czujnym okiem Grześka Łapanowskiego i jego ekipy, przygotowali lunch dla wszystkich uczestników. Jednym z dań było pęczotto czyli pęczak przygotowanym jak ryż Zobacz więcej
Na III Food Blogger Feście blogerzy, pod czujnym okiem Grześka Łapanowskiego i jego ekipy, przygotowali lunch dla wszystkich uczestników. Jednym z dań było pęczotto czyli pęczak przygotowanym jak ryż Zobacz więcej
Trochę się zagapiłam z dodaniem tego przepisu, bo sezon na grzyby (niestety) powoli dobiega końca. Takie pęczotto pojawiało się u mnie regularnie tej jesieni i cały czas nie mam go dość Spróbowałam go Zobacz więcej
O pęczaku słyszałam wiele, ale nigdy go nie próbowałam. Wszystko zmieniło się na Food Blogger Fest III, gdy Grzegorz Łapanowski podczas prowadzonych przez siebie warsztatów wraz ze swoją ekipą i Zobacz więcej
Pomysł na to danie chodził mi po głowie od warsztatów, więc nie ukrywam, że zainspirowany jest kuchnią Grzegorza Łapanowskiego i tym, co miałam przyjemność tam jeść. Pokochałam pieczone warzywa i Zobacz więcej
. Ja wyrzuciłabym dwie lub trzy ostatnie, a wydłużyła czas Grześka Łapanowskiego i Łukasza Węgrzyna. Cała impreza zaczęła się od prezentacji Grześka Łapanowskiego, który jak zwykle oczarował i Zobacz więcej
Jakiś czas temu zostałam zaproszona na warsztaty kulinarne organizowane z Grzegorzem Łapanowskim, ambasadorem marek Kikkoman i TABASCO. Dziś chciałabym Wam pokazać co przygotowałam na warsztatach oraz Zobacz więcej
mnie różny stopień ciekawości. Z pewnością do ciekawszych zaliczam występ pana Grzegorza Łapanowskiego, pana Macieja Nowaka, dla osób mało mających kontaktu z prawem autorskim mogło być ciekawe Zobacz więcej
wystąpień na konferencji ciekawe, twórcze i bardzo pomocne jeśli chodzi o prowadzenie bloga.Świetne wystąpienie ''hipsterskiego'' Grzegorza Łapanowskiego- człowieka z ekstra poczuciem humoru, Zobacz więcej
4-5 min i kroimy na plastry Mięso usmażone w ten sposób jest przepyszne. Już 2 razy wykorzystałam ten sposób do przygotowania obiadu i za każdym razem byłam zachwycona efektem. Każda z 4 drużyn miała Zobacz więcej
tematyce. Mogliśmy posłuchać Grzegorza Łapanowskiego, niestety jak na mój gust troszkę za krótko, bo było ciekawie i z humorem. Było też trochę o pozycjonowaniu blogów o czym mówił Grzegorz Zobacz więcej
dobrego jedzenia miałam we wrześniu naprawdę farta w blogerskich spotkaniach. Po tych dwóch ww. warsztatach - pojawiłam się jeszcze na Czerskiej w siedzibie Agory na konferencjęFood Blogger Fest. A Zobacz więcej
wszystkie „comfort food” i inne jedzeniowe pocieszacze. Obecnie od tego odeszła, Nigelissima jest chudsza, mniej tucząca, ale czy mniej smaczna? To pytanie pozostawiam bez odpowiedzi. 9 . Grzegorz Zobacz więcej