peklowanie piersi indyczej

{{headerMessage}}
robiłam wędlinę z mięsa indyczego, które kupiłam w wersji gulaszowej. Na oko oceniając było to mięso z podudzia, czyli sporo ciemniejsze niż z piersi. Przepis, który teraz podam, w zasadzie stosuję Zobacz więcej
grazyna0071
grazyna0071 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Grażyna gotuje
Faszerowane gęsie szyjki

Faszerowane gęsie szyjki 209

0
{{headerMessage}}
zawiązać albo zszyć. Ja zrobiłam tym drugim sposobem, bo i tak szyłam… Widziany w tle kształt, to nafaszerowan skóra z piersi gęsiej – mięso wykorzystałam do peklowania w soli z przepisu Karola Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pasztet z gęsi był naturalną konsekwencją przerabiania całej gęsiej tuszki. Zrobiłam peklowany półgęsek pieczony w niskiej temperaturze, konfitowane udka, faszerowaną szyjkę az mięsa ugotowanego w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
z ajerkoniakiem (Kuchenne zapiski Edyty) Baba czekoladowa z charakterem (Smakołyki Alergika) Babka piaskowo-makowa (Mania wypiekania) Trójkolorowa babka jogurtowa z polewą (Healthy craving) Babka Zobacz więcej
luna19
luna19 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie jest łatwe
Alfabetyczny spis treści

Alfabetyczny spis treści 1485

7
{{headerMessage}}
kresów Współpraca 29 października 2015 Alfabetyczny spis treści A 'la Jackówka puszczańska po mojemu Ananas z cukinii Amoniaczki jak u babci Amur z patelni Aromatyczna karkówka z grilla Apetyczne Zobacz więcej