pieczona tilapia

Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Tilapia pieczona

Tilapia pieczona 1361

0
Tilapia to wspaniała ryba z polskiej hodowli . Można ją smażyć, piec, gotować. Tym razem prosty sposób na upieczenie jej. 4 tilapie, bulwy kopru włoskiego (fenkuł), pieprz młotkowany z kolendrą, sól, Zobacz więcej
Przyszła piękna i długo wyczekiwana wiosna. Na pewno większość z nas ma teraz ochotę na lekkie dania, pyszne sałatki i chce nacieszyć sie wspaniałymi kolorami na talerzu. U nas w tym tygodniu Zobacz więcej
Cześć =) Filety z tilapii upieczone w piekarniku to pomysł na bardzo szybkie danie rybne. Do tego proponujemy pieczone pieczarki i inne dowolne dodatki warzywne. Jeśli to tylko możliwe, próbujmy Zobacz więcej
Usagi
Usagi Obserwuj blogaObserwujesz bloga
W kuchni Usagi
Pieczona tilapia

Pieczona tilapia 754

0
Tilapia ma bardzo z saw ze wzgldu na hodowle w Chinach i Wietnamie, jednak na rynku dostpne s take ryby z polskiej hodowli, niefaszerowane antybiotykami i konserwantami, a przy tym wolne od GMO. Warto Zobacz więcej
Rafal
Rafal Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Się Gotuje
Tilapia pieczona z koperkim

Tilapia pieczona z koperkim 1844

1
filety z tilapii koperek świeży sok z cytryny masło czosnek biały pieprz sól Filety skrapiam sokiem z cytryny i nacieram solą, masłem, czosnkiem i koperkiem. Chyba że mam zrobione gotowe masło Zobacz więcej
Tilapia pieczona z jabłkiem Przepis pochodzi z przepisów Biedronki. Składniki: 2 tilapie, 1 cytryna, 1 łyżka masła, natka pietruszka, pół jabłka, 50 ml soku jabłkowego, sól, pieprz. Przygotowanie: Zobacz więcej
Tilapia to ryba słodkowodna pochodzenia afrykańskiego. Przygotowałam jej bardzo dietetyczną wersję, bo pieczoną w piekarniku. Można ją usmażyć na maśle na patelni, ale będzie miała wtedy więcej Zobacz więcej
3 tilapie patroszone, oliwa, 2 kg soli morskiej gruboziarnistej, skórka otarta z 1 pomarańczy, 1 cytryna, natka kolendry, 2 białka, 150 ml wody, Sos: 400 ml przecieru z mango, 3 łyżeczki musztardy Zobacz więcej
Kolejny pomysł na mega smaczną rybkę. Jestem pewna, że tilapia pieczona w panko zasmakuje Wam co najmniej tak, jak i nam. Wystarczy kilka chwil, parę składników i dobrze nagrzany piekarnik i można Zobacz więcej
Aromatyczna tilapia pieczona w folii « poprz. nast. » 4932 com_content.article 1 2 3 4 5 (Oddano 230 głosów z średnią 3.90 z 5)Aromatyczna tilapia pieczona w folii3.90 out of 5 based on 230 voters. Zobacz więcej
Cześć =) Tilapia, to powszechnie dostępna roślinożerna ryba o delikatnym smaku. Jej cienkie filety są gotowe do spożycia po bardzo krótkiej obróbce cieplnej. Zarówno pieczona, jak i smażona w panierce Zobacz więcej
Dzisiaj proponuję tilapię pieczoną z kalafiorem i papryką. Tilapia ma niestety troszkę ości, a nie każdy lubi je wydłubywać z talerza, więc spokojnie można zastąpić ją filetem z innej, ulubionej ryby. Zobacz więcej
2 filety z Tilapii jogurt (kefir, lub mleko) - do namaczania ryby Panierka: 1) mąka owsiana (u mnie zmielone płatki owsiane) 2) 1 jajko + 3 łyżki mleka + 2 łyżki oleju + soł, pieprz = dobrze wymieszać Zobacz więcej
Tilapia jest rybą dość delikatną w smaku. Chciałam nadać jej trochę wyrazistości i udało się :-) Marynata z soku z limonki, drobno pokrojonej dymki, octu ryżowego i miodu nadaje jej ciekawego smaku. Zobacz więcej
Cześć =) Tilapia, to powszechnie dostępna, roślinożerna ryba o delikatnym smaku. Jej cienkie filety są gotowe do spożycia po bardzo krótkiej obróbce cieplnej. Zarówno pieczona, jak i smażona w Zobacz więcej
Cześć =) Tilapia, to powszechnie dostępna, roślinożerna ryba o delikatnym smaku. Jej cienkie filety są gotowe do spożycia po bardzo krótkiej obróbce cieplnej. Zarówno pieczona, jak i smażona w Zobacz więcej
Tilapia wmaśle ziołowym, czyli pomysł naszybki, letni obiad. Ryba jest bardzo smaczna ilekka.Uważajcie bo ma jednak trochę ości. Rybę możemy przygotować dzień wcześniej, obłożyć masłem itak Zobacz więcej
Nie wiem jak Wy ale ja jestem ogromnym zwolennikiem filetowanych ryb pod każdą postacią. Tym razem w wersji w płatkach owsianych smażonej na margarynie pod widelec i nóż wpada tilapia. Wybrałam do Zobacz więcej
Święta, święta i po świętach :) Wiem, że po okresie Bożego Narodzenia większość ma rybowstręt, ale właśnie nie ja. Mógłbym ryby jeść codziennie na wszystkie posiłki :) Dziś moją propozycją są cudowne Zobacz więcej
Ostatnio zrobiłam pieczonego łososia z fetą i szpinakiem i tak mi się spodobało w rybnym świecie, że chcę więcej! :) Fajnie, że w sklepach coraz częściej pojawiają się różne świeże ryby. Wczoraj Zobacz więcej