pieczony indyk nadziewany kaszą gryczaną

Na obiad polecam paprykę, którą śmiało możecie zabrać ze sobą dokąd chcecie, można ją przechowywać w lodówce do kilku dni. Smakuje na ciepło i na zimno.Dla tych, którzy nie lubią kaszy gryczanej – Zobacz więcej
Udostępnij W moim życiu ostatnio sporo zmian. Dzieje się naprawdę dużo. Praca, remont i wreszcie przeprowadzka, ale wszystko po to, by w końcu zwolnić, zatrzymać się i skupić na tym, co naprawdę Zobacz więcej
Udostępnij W moim życiu ostatnio sporo zmian. Dzieje się naprawdę dużo. Praca, remont i wreszcie przeprowadzka, ale wszystko po to, by w końcu zwolnić, zatrzymać się i skupić na tym, co naprawdę Zobacz więcej
Udostępnij Buddha bowl pieczone bataty i kasza gryczana. Kilka dni temu pisałam o tym, że buddyjska misa obfitości to moje wielkie odkrycie i zajadam się nią niemalże codziennie. Ktoś z Was może Zobacz więcej
kabamaiga
kabamaiga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
sto kolorów kuchni
Nadziewana pierś z indyka

Nadziewana pierś z indyka 834

sto kolorów kuchni: Nadziewana pierś z indyka Blog przeniesiony z www.stokolorowkuchni.blox.pl 03.05.2017 Nadziewana pierś z indyka Indyk, którego przygotowuje się dosłownie chwilę a smakuje Zobacz więcej
Klopsiki z soczewicy i kaszy. Pieczone w piekarniku. Możecie zjeść z ziemniakami i warzywami na obiad albo włożyć do pity lub wrapa. Pieczone klopsiki z kaszy gryczanej i czerwonej soczewicy Zobacz więcej
Sezon na szparagi dobiega końca, warto jeszcze z nich skorzystać. Przy okazji udało mi się kupić świeży szpinak. Oczywiście nie mogłam się oprzeć pokusie podania tego przepisu z kaszą. Aby nie było Zobacz więcej
Jesień idzie, nie ma na to rady. I choć słońce wciąż mocno grzeje, liście na drzewach jeszcze zielone, to w powietrzu czuć już ten charakterystyczny zapach. Zapach złotych liści i ziemniaków Zobacz więcej
Rolada z kaszanką i boczkiem będzie hitem na świątecznym stole. Dzięki dodatkom pierś z indyka nie jest sucha. Polecam bo robi się ją szybko. Można ją jeść i na ciepło i na zimno. 80 dkg piersi z Zobacz więcej
Jeśli znudziły Ci się tradycyjne kotlety mielone lub szukasz mięsnych kotlecików w wersji odchudzonej, to tej przepis jest idealny dla Ciebie ! Są to mięsne kuleczki z indyka i kaszy jaglanej. Zamiast Zobacz więcej
Połączenie pieczarek i kaszy gryczanej z bakłażanem, z dodatkiem natki pietruszki i sera to gwarantowany, wspaniały efekt Składniki na 2 osoby: 2 średniej wielkości bakłażany 100 g. kaszy gryczanej Zobacz więcej
Kiedyś przeczytałam, że bataty albo się kocha albo nienawidzi. Ja zdecydowanie należę do tej pierwszej grupy i mogłabym jeść bataty w każdej postaci. Zarówno w wersji wytrawnej jak i deserowej te Zobacz więcej
Angie
Angie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia w wersji light
Pieczony filet z indyka

Pieczony filet z indyka 20126

Pieczony filet z indyka czyli najlepsza domowa wędlina: do chleba, sałatek czy jako przystawka. Pyszna, lekko słodkawa w smaku, spójna i wilgotna. Idealna! Inspiracja z Kwestii Smaku. SKŁADNIKI: 1 Zobacz więcej
Przychodzę do Was z przepisem na potrawę, której podobną wersję jadło pewnie wiele osób. Przyznaję, że mięso z indyka często pojawia się w mojej diecie. Staram się przyrządzać je na różne sposoby. Tym Zobacz więcej
Dziś sięgamy po indyka! A dokładnie to filet z indyka – mięso niesamowicie soczyste, delikatne , smaczne, i takie po które z przyjemnością sięga na zmianę z kurczakiem. Mam dla Was przepis na Zobacz więcej
Dziś sięgamy po indyka! A dokładnie to filet z indyka – mięso niesamowicie soczyste, delikatne , smaczne, i takie po które z przyjemnością sięga na zmianę z kurczakiem. Mam dla Was przepis na Zobacz więcej
Polecam pyszną, kruchą roladę z ciekawym pieczarkowym nadzieniem Składniki: pierś z indyka (ok. 1 kg) serek ziołowy typu Almette 1 cebula 200 g pieczarek 2 kiełbaski myśliwskie szczypiorek papryka, Zobacz więcej
Gdy za oknem zimnica i nie chce się ruszać na zakupy, a w szafkach kończą się zapasy przychodzi czas na uruchomienie maksymalnej kreatywności kulinarnej. W szafce znalazłam opakowanie kaszy gryczanej Zobacz więcej
Po tłustym czwartku bywa ciężko. Jednych dopada cukrowa depresja, że do kolejnego takiego dnia trzeba czekać aż rok. Innych ogarnia panika zjedzonych pustych kalorii, masy glutenu w tłuszczu. Zobacz więcej