pierogi z farszem sojowym

Artykuł Pierogi z farszem kurkowym pochodzi z serwisu Słone Słodkim Przeplatane. Sezon grzybowy w pełni ! Warto wybrać się do lasu po aromatyczne kurki, podgrzybki czy prawdziwki :). Z leśnych skarbów Zobacz więcej
foodmania
foodmania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Foodmania
NALEŚNIKI Z FARSZEM SOJOWYM

NALEŚNIKI Z FARSZEM SOJOWYM 24

Idealne, pożywne naleśniki, pełne warzyw i roślinnego białka! Polecają się na obiad, na kolację – o każdej porze dnia! Składniki: Naleśniki 1 łyżka lnu 3 łyżki ciepłej wody 2 szklanki mleka jaglanego Zobacz więcej
Takie pierogi zawsze powinny być w naszych zamrażarkach, są super. Dzięki babuni mojej synowej już nie szukam innego przepisu na pierogi. Ten który dostałam od niej jest super. Natomiast co do farszu Zobacz więcej
Składniki: PIEROGI NA MLEKU: mąka tortowa 70 dag, mleko 3,2% 1 szklanka, gorąca woda 1,5-2,5 szklanki, masło 1 łyżka/miękkie, sól 1 łyżeczka FARSZ : ziemniaki ugotowane 80 dag, twaróg 25 dag, Zobacz więcej
Te pierogi robiła Pani Magda Gessler w jednym odcinku "Kuchennych Rewolucji".Postanowiłam wypróbować te pierożki i powiem wam ze wyszły bardzo pyszne.Ciasto jest mięciutkie i fajnie się lepi Zobacz więcej
Pyszne domowe pierogi z mięsnym farszem. Polecam. Pierogi z mięsem wieprzowym gotowanym - farsz pasztetowy Składniki: 3 szklanki mąki pszennej ok. 1 1/4 szklanki wody 1 duże jajko 1/2 łyżeczki Zobacz więcej
Te pierogi są przepyszne! Bardzo ciekawie wyglądają w tej zielonej odsłonie. Smak szpinakowych pierogów idealnie łączy się z nadzieniem z wątróbki drobiowej i sosem koperkowym. Koniecznie musicie Zobacz więcej
Wegańskie pierogi z ziemniaczano-grzybowym farszem – pyszne! Podane z kapustą kiszoną i kremem z nerkowców. Te pierogi to jedne z lepszych jakie do tej pory jadłam. To przepis, który przypadnie do Zobacz więcej
Witam Wszystkich Serdecznie Pierogi z pewnością możemy zaliczyć do jednej ze specjalności polskiej kuchni, która kojarzy mi się przede wszystkim z daniem obiadowym. W mojej głowie zrodził się jednak Zobacz więcej
Pierogi na maślance z zielonym farszem - Tradycyjne a jednak fit - lekkonatalerzu - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU lekkonatalerzu Pierogi na maślance z zielonym farszem Zobacz więcej
Pyszne wegetariańskie pierogi na cieście pomidorowym, do którego wykorzystałam passatę i który doprawiłam suszonymi ziołami - bazylią i oregano. Bazą farszu jest marchewka, cebula i wędzony twaróg. Zobacz więcej
Te pierogi zachwyciły wszystkich domowników. Ze mną na czele. PYCHOTA Zjedliśmy i chciało się jeszcze! Co nam trzeba? Na farsz potrzebujemy 200g twarogu, 2 łyżki cukru, żółtko i 3 łyżki proszku Zobacz więcej
vegetivna
vegetivna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Vegetivna
Oszukane pierogi z farszem sojowym

Oszukane pierogi z farszem sojowym 163

Dlaczego oszukane? Bo bez mąki pszennej i jajka oczywiście. Ciasto nie jest więc typowo pierogowe. Nie są też gotowane ani pieczone w piecu a smażone na patelni. Z pierogów pozostał tylko kształt. Z Zobacz więcej
Jeśli szukacie pomysłu na bezmięsne pierogi, które są smaczne i sycące - to dobrze trafiliście! Te smakują rewelacyjnie, szczególnie po podsmażeniu na maśle. Moja rodzina zajada się nimi bez Zobacz więcej
vegetanie
vegetanie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Vegetanie
Super pierogi z sojowym farszem.

Super pierogi z sojowym farszem. 196

Hej wszystkim w ten piękny weekend :) Dzisiaj trudniejsze weekendowe zadanie ! Robimy kolejną wersję pierogów. A raczej pierożków, bo to będą takie małe śliczniutkie pierożki. Jako niezwykli Zobacz więcej
Dzień babci to dzień lepienia pierogów! To będzie nasza nowa tradycja, ku pamięci babci Gieni, której niestety nie możemy złożyć dziś już życzeń. Pierwsze danie jakie kojarzy nam się z babcią to Zobacz więcej
Pierogi z farszem dyniowo – parmezanowym Pierogi każdy zna i prawie każdy lubi " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /> Tradycyjne są nie do pokonania , ale od czasu do czasu , Zobacz więcej
Pyszne pierogi z mąki z płaskurki, która ma lekko orzechowy posmak. U nas były pieczone w piekarniku, ale równie dobrze można je przygotować klasycznie, z wody. Wszystkim bardzo smakowały. Kilka Zobacz więcej
Dziś, po długiej przerwie będzie o tym, jak z porażki zrobić sukces. Co, jak co, ale kuchnia daje w tym temacie spore pole do popisu;) Zabierając się za ten przepis chciałam na początku zrobić samosy. Zobacz więcej
Te pierogi to jedno z moich ulubionych dań z dzieciństwa, niedawno nauczyłam się robić je sama i dość często goszczą w mojej kuchni. Zwykle robię większą porcję i część zamrażam. Później mamy gotowy, Zobacz więcej