piers kaczki z winem

Piers kaczki nacieram mieszanką sól, pieprz, chilli, imbir, garam masala i dodaję 3 łyżki sosu sojowego i soku pomarańczowego. Nacinam w kratkę skórę i rozgrzewam odrobinę oliwy (kaczka jest tłusta, Zobacz więcej
i dodać do niego musztardę z Dijon (zrobi się gęsty). Jeśli trzeba, doprawić sos solą i pieprzem. Gotowe! Jako dodatki do królika podałam pure buraczkowo-śliwkowe z poniższego linku: Zobacz więcej
. Przed podaniem przez chwile podgrzewamy. Kaczka: 1 piers z kaczki (ok. 300g) szczypta soli morskiej szczypta swiezo zmielonego pieprzu 1. Mieso oczyszczamy z wlokien, odkrajamy wystajaca poza Zobacz więcej
. Przed podaniem przez chwile podgrzewamy. Kaczka: 1 piers z kaczki (ok. 300g) szczypta soli morskiej szczypta swiezo zmielonego pieprzu 1. Mieso oczyszczamy z wlokien, odkrajamy wystajaca poza Zobacz więcej
) Listopad (9) Skąd się u mnie wzięliście we wrześniu i październiku? Jak wygląda spleśniały zakwas z buraków? Pieczona gęś z dyniowym farszem Rogale marcińskie krok po kroku 3 najgorsze parówki, Zobacz więcej