pirogi z soczewicy z pieczarkami

laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
ZANIM NOC NAS NIE ROZDZIELI

ZANIM NOC NAS NIE ROZDZIELI 106

0
z Rosji wódkę. Pan Przemysław opowiedział także o tradycyjnych „pirogach”, których nazwa wywodzi się od słowa „pir”, czyli „uczta”. W Rosji pierogi niekoniecznie wyglądają jak nasze typowe pierogi - Zobacz więcej
, napełniamy farszem, sklejamy. Pirogi gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie, aż wypłyną. Możemy także odsmażyć je na odrobinie tłuszczu. wersja do druku Etykiety:obiad wege,pierogi,warzywa,święta No Zobacz więcej
Bigos z młodej kapusty Bitki w sosie własnym z marchewką Bitki w winie, jarzębinie i bakaliach Bitki w ziołach i czerwonym winie Bitki wieprzowe w pieczarkach Bitki z indyka Black & white - Zobacz więcej
winie Bitki wieprzowe i sos pieczarkowy Bitki wieprzowe panierowane Bitki wieprzowe w pieczarkach Bitki z indyka Black & white - galaretka z czarnej porzeczki z bitą śmietanką Bliny gryczane Zobacz więcej