Przepis na piszkopt

Powiązane przepisy:

Ubiegłego roku odkryłam topinambur i od pierwszego kęsa zakochałam się w tej bulwie :P Ma bardzo specyficzny smak i przyznam szczerze, że nie wiem czy posmakowałby każdemu. Kilka dni spacerując z mamą Zobacz więcej
bella
bella Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
życie ze smakiem
Tiramisu z likierem Baileys

Tiramisu z likierem Baileys 268

Tego deseru nie trzeba nikomu przedstawiać. Ja uwielbiam ten deser w kazdej postaci, jestem miłośniczką kawy, czekolady i kremu...Po dłuuugich poszukiwaniach, w końcu zdecydowałam się na własną Zobacz więcej
bella
bella Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
życie ze smakiem
Tiramisu z likierem Baileys

Tiramisu z likierem Baileys 157

Tego deseru nie trzeba nikomu przedstawiać. Ja uwielbiam ten deser w kazdej postaci, jestem miłośniczką kawy, czekolady i kremu...Po dłuuugich poszukiwaniach, w końcu zdecydowałam się na własną Zobacz więcej
Mika L.
Mika L. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Na Grabinie
Tort brzoskwiniowy. Słodko poszło ;)

Tort brzoskwiniowy. Słodko poszło ;) 234

Tort...Mmmm....No to zimny. Nasączony procentowo. Oj mocno. Z dobrą śmietaną, kawą i gorzką czekoladą...i kwaśnymi owocami...To dla mnie. A dla dzieci? No właśnie. Potrzebny był tort "uniwersalny". Na Zobacz więcej
Żywienie mojej rodziny stało się sprawą skomplikowaną. Juka od czasu, gdy przestałam ją karmić piersią jest na diecie bezlaktozowej. Na szczęcie w dosyć lagodnej postaci, np masło jej nie szkodzi. Zobacz więcej
Z małym poślizgiem publikuję dziś fotorelację z ostatniego wypadu w Gorgany i Połoninę Krasną. Zbyt krótkiego, zważywszy na urokliwy charakter tych nieznanych mi wcześniej gór. Cudna pogoda, ciekawi Zobacz więcej
Dzisiaj kolejna pozycja z cykluPrzy jedzeniu się (nie) czyta!Nie wiesz o co chodzi?Informacje o piątkowym cyklu felietonów kulinarno-literackichPrzy jedzeniusię (nie) czyta!znajdziesztutaj. Ściągacz: Zobacz więcej
Piotr Zieliński
Piotr Zieliński Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
man'slogblog
Banany w czekoladzie

Banany w czekoladzie 55

Od kiedy bawię się gotowaniem, zawsze chciałem zrobić deser na miarę ekskluzywnej restauracji. Nie chodzi tu o jakieś turbo drogie wychuchane niewiadomoco. Chciałem, żeby to wyglądało tak, jakby Zobacz więcej
Pracuje się. Pracuje się całą parą, od rana do nocy, troszkę się w tej pracy zapominając, nagle wmomencie totalnej panikizastanawiając się, czy pies to w ogóle dzisiaj coś jadł i czy nie zapodział Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: