podgrzybki jak gotowac

Wiosna za oknem, ale mnie naszło jesiennie - na grzyby. Zresztą ja kocham grzyby i chętnie je jem przez okrągły rok. Zupka była pyszna! Kremowa i bardzo aromatyczna. Polecam! SKLADNIKI: 200 g Zobacz więcej
Kotleciki robione były na piątkowy obiad...oczywiście bez mięsa...jedne z grzybów..a drugie z jajek..a do tego sosik z dodatkiem suszonych pomidorów z Tytki Smaku...pycha.. 50 dag grzybów leśnych ( Zobacz więcej
wracajac do zupy... Kurcze, no... dobra jest :) To zdjecie od razu skojarzylo mi sie z wenecka maska ;) Składniki: dla 4 osob 4.5 filizanki (250 ml) wody 1 sredni, slodki ziemniak (batat) 1 duza Zobacz więcej
Cucina
Cucina Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cucina della Felicita
Zima lubie...

Zima lubie... 356

0
Zima lubie jesc zupy. Najlepiej jesli sa kremowe i "konkretne". Pelne warzyw i ziol, z powodzeniem zaspakajace apetyt na kilka godzin. Aromatyczna zupa grzybowa z dodatkiem ziolowym kluseczek na Zobacz więcej
w piekarniku. Paszteciki z kapustą i grzybami – przepis Składniki: gotowe ciasto francuskie (ilość zależy od tego jak dużo farszu nam wyjdzie) żółtko do posmarowania pasztecików farsz: 1 kg kapusty Zobacz więcej