podgrzybki jak gotowac

Wiosna za oknem, ale mnie naszło jesiennie - na grzyby. Zresztą ja kocham grzyby i chętnie je jem przez okrągły rok. Zupka była pyszna! Kremowa i bardzo aromatyczna. Polecam! SKLADNIKI: 200 g Zobacz więcej
Kotleciki robione były na piątkowy obiad...oczywiście bez mięsa...jedne z grzybów..a drugie z jajek..a do tego sosik z dodatkiem suszonych pomidorów z Tytki Smaku...pycha.. 50 dag grzybów leśnych ( Zobacz więcej
wracajac do zupy... Kurcze, no... dobra jest :) To zdjecie od razu skojarzylo mi sie z wenecka maska ;) Składniki: dla 4 osob 4.5 filizanki (250 ml) wody 1 sredni, slodki ziemniak (batat) 1 duza Zobacz więcej
Cucina
Cucina Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cucina della Felicita
Zima lubie...

Zima lubie... 319

0
laurowe 2 ziela angielskie 15 g suszonych grzybów 500 g grzybów leśnych, np. podgrzybków i prawdziwków (moga byc mrozone) 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 100 ml śmietanki kremówki 5 łyzek masła 1 Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Sałatka ze szpinakiem

Sałatka ze szpinakiem 572

0
placki z cukini ogorki w curry ile gotowac przepis cukinia na zimę z przyprawą carry papryka marunowana pieczone jablka Zobacz więcej
w piekarniku. Paszteciki z kapustą i grzybami – przepis Składniki: gotowe ciasto francuskie (ilość zależy od tego jak dużo farszu nam wyjdzie) żółtko do posmarowania pasztecików farsz: 1 kg kapusty Zobacz więcej