Przepis na podplomyki z patelni

Aga Trzaska
Aga Trzaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Trzaski w kuchni
Z patelni

Z patelni 992

Czasem nie ma czasu. Powiedziałabym nawet, że dosyć często tego czasu brak. A jeść trzeba. Szymek jest miłośnikiem pizzy, ale tak naprawdę to kto nie jest. Ostatnio stwierdziłam, że spróbuję zrobić Zobacz więcej
wiosenka27
wiosenka27 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Eksplozja smaku
Warzywa z patelni

Warzywa z patelni 6241

Jeśli zostały Wam ziemniaki z obiadu proponuję kolejne szybkie danie z patelni. Zamiast wrzucać gotowe danie z woreczka można samemu skomponować swój ulubiony bukiet smaków.Ja tak czasami robię. Zobacz więcej
« Truskawkowa rozkosz z ... Koktajl malinowo-miętowy » Warzywa na patelnię! Praca biurowa, obiad w domu o późnych porach, a może by tak czasem obiad zabrać do pracy. Coś ostatnio męczy mnie mało dobry Zobacz więcej
doowa
doowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Moje Małe Czarowanie
Podplomyki farmerskie

Podplomyki farmerskie 54

Znalazłam ten przepis w starych zeszytach i nie wiem skąd mama czy babcia go miały, ważne że podpłomyki robione w ten sposób są pyszne i delikatne. Przypominają mi trochę gruzińskie chaczapuri. Zobacz więcej
na myśl o podpłomyku wiele z siebie nie mogę wycisnąć poza sentymentalnymi wspomnieniami... Poza wspomnieniem Dziadków Rózi i Mariana, którzy razem piekli podpłomyki, podpłomyki które w pamięci Zobacz więcej
schriker
schriker Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kulinarny Przepis
Grzanki z patelni

Grzanki z patelni 2983

Grzanki – ulubione śniadanie mojej rodziny Składniki 2 bułki z poprzedniego dnia serek topiony w plasterkach kilka plastrów szynki 3 jajka 4 łyżki mleka szczypta soli olej do smażenia Sposób Zobacz więcej
weronikka1
weronikka1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
W kuchni u Moniki
Podpłomyki z patelni

Podpłomyki z patelni 157

Składniki: 260g mąki pszennej, 150ml wody, ok. 1/2 łyżeczki soli. Przygotowanie: Wszystkie składniki razem połączyć i zagnieść ciasto. Ciasto podzielić na 8-9 części. Każdy kawałek rowałkować na Zobacz więcej
Katarzyna Czerniawska
Katarzyna Czerniawska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
o-smaku
kiełki na patelnię

kiełki na patelnię 4552

Kiełki na patelnię to jedna z moich ulubionych szybkich przekąsek. Wszystkie składniki potrzebne do ich przyrządzenia mam zazwyczaj w domu, do tego robi się je niezwykle szybko. Wbrew pozorom te Zobacz więcej
eateasypl
eateasypl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
eat easy!
błyskawiczne podpłomyki z patelni

błyskawiczne podpłomyki z patelni 187

błyskawiczne podpłomyki z patelni - eat easy! eat easy! . cześć! współpraca zanim zaczniesz PRZEPISY na skróty sos&dip do 5 składników hity grill&piknik comfort food lunchbox finger food Zobacz więcej
ilka_86
ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Uwielbiam gotować!
Pizza z patelni

Pizza z patelni 4943

Pizza z patelni to świetna alternatywa dla osób nie posiadających piekarnika, szczególnie studentów. Niestety lata studiowania już za mną, ale wiele koleżanek i kolegów mieszkających w akademikach nie Zobacz więcej
Po raz pierwszy podpłomyków miałam okazje spróbowaćna jednym z obozów sportowych podczas wycieczki. Wtedy przygotowywaliśmy je samemu, a pieczone były w specjalnym piecu przez dosłownie 20-30 sekund. Zobacz więcej
Elżbieta Majkowska
Elżbieta Majkowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
pomyslowakuchnia
Pstrąg z patelni

Pstrąg z patelni 2238

23 maja 2013 Kolacja, Obiad Pstrąg z patelni Składniki: 2 pstrągi cytryny pieprz cytrynowy, sól kilka gałązek koperku 2 plasterki cytryny 2 łyżeczki masła klarowanego Wykonanie: Pstrągi dokładnie Zobacz więcej
kuba.pichci
kuba.pichci Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuba Pichci
Podpłomyk z patelni bez drożdzy

Podpłomyk z patelni bez drożdzy 203

Zapewne niejednokrotnie kupowaliście w sklepie gotowe tortille. Sam kupuję je od czasu do czasu. Problem w tym, żenie tylko sporo kosztują, ale też często nafaszerowane są onechemią, która sprawia, że Zobacz więcej
Agna
Agna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Notatnik Kuchenny
Podpłomyki z patelni

Podpłomyki z patelni 725

Zamiast makaronu, zamiast kaszy czy ryżu, w sobotę do obiadu zjedliśmy podpłomyki. Z racji tego, że w latach 70-tych XX-ego wieku bloki z wielkiej płyty nie były wyposażane w piece węglowe, nasze Zobacz więcej
primavera77
primavera77 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Z Kuchni Do Kuchni
Ciasto z patelni

Ciasto z patelni 3201

Pyszne i pulchne ciasto z patelni, coś w rodzaju biszkopta, idealne śniadanie do kawy z mlekiem! Będziecie zachwyceni,jak szybko się robi i jak wspaniale smakuje. Bez odpalania piekarnika. Z patelni Zobacz więcej
renatar
renatar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia niewyszukana
Krewetki z patelni

Krewetki z patelni 2687

Szybkie, smaczne i efektowne. Danie właściwie jednoskładnikowe. Dietetyczne, kolorowe, ładnie pachnie itd., itd.., boskie :) Składniki (1 porcja) 20 krewetek tygrysich (rozmrożonych, umytych i Zobacz więcej
HannaT
HannaT Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
HIT PYCHOTKA
PODPŁOMYKI (FLATBREAD) Z PATELNI

PODPŁOMYKI (FLATBREAD) Z PATELNI 505

Podpłomyki (flatbread) z patelni 1 szkl. mąki ( pszennej lub po 1/2 szkl. pszennej i żytniej) + trochę do podsypania 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1/2 szkl. greckiego, gęstego jogurtu 1/4 Zobacz więcej
Karolaa
Karolaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I love cooking
Warzywa na patelnię

Warzywa na patelnię 5240

Warzywa na patelnię Pyszny, szybki, zdrowy i niedrogi obiad. Warzywa na patelnię Torebka ryżu torebka mrożonych warzyw na patelnię ( u mnie ziemniaki, brokuły, fasolka, papryka, marchewka, kukurydza - Zobacz więcej
Cook &Celebrate
Cook &Celebrate Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Cook & Celebrate
 Borowiki z patelni

Borowiki z patelni 2474

U nas niedziela pełna słońca i to właśnie za takie dni kochamy polską jesień. Za tą pełnię kolorów : wrzosowego, dyniowego,ciepłego miodowego oraz purpurowo-śliwkowego... Zmieniają się kolory i Zobacz więcej
With love to cook
With love to cook Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
With love to cook
Warzywa z patelni

Warzywa z patelni 7683

Moja niechęć do surowego mięsa spowodowała, że będąc na studiach jadłam głównie warzywa. Jedyne mięso "przyrządzone" moimi rękoma w owych czasach nosiło nazwę parówka :) Czasem zdarzyło mi się zjeść Zobacz więcej