polędwica biała krzyżowa wołowa

tylife.pl
tylife.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
tylife.pl
Bulgogi.

Bulgogi. 109

0
Bulgogi czyli koreańskie mięso idealne do barbecue. Bulgogi jest jednym z tradycyjnych dań kuchni koreańskiej. Kluczem do przyrządzenia jak najlepszego bulgogi jest po pierwsze odpowiednie mięso ( Zobacz więcej
: 250 g mielonej wołowiny pieczeniowej 250 g wołowej polędwicy krzyżowej 1 jajko 3 łyżki tartej bułki 80 g ryżu arborio 200 ml bulionu 1 cebula garść tartego żółtego sera 1 płaska łyżeczka drobno Zobacz więcej
Magdalena Poniewierska
Magdalena Poniewierska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Limonkowy
WOŁOWINA

WOŁOWINA 6292

1
, hamburgery; wykorzystywana do wyrobu domowej białej kiełbasy oraz pasztetu 6)plecowa (plecówka, plecko dolne, łopatka dolna)- mięso do pieczenia, duszenia oraz gotowania; przeznaczana do dań z Zobacz więcej
Moje pierwsze steki? Nikt mnie nie uczył. Czytałam, szukałam. Praca na pół gwizdka za najniższą krajową, wynajmowane mieszkanko bez normalnej kuchni, z pożyczoną, miniaturową kuchenką elektryczną… Zobacz więcej