polędwica z dorsza zapiekana w liściach pora

Składniki: ok. 150g polędwicy lub po prostu fileta z dorsza na porcję sok z 1/2 cytryny sól, pieprz świeże zioła: tymianek, mięta (po kilka listków na każdą porcję) musztarda francuska z Dijon (1 Zobacz więcej
porcje, 1 porcja to ok. 427 kcal 300 g polędwicy z dorsza (lub innej białej ryby o zwartym mięsie) 10 pomidorków na gałązce 20 zielonych oliwek 2 plastry z cytryny 1 łyżka oliwy garść liści bazylii Zobacz więcej
selera pora 1 łodyga selera naciowego 1 liść laurowy 3 ziarna ziela angielskiego 10 ziaren czarnego pieprzu 2 pikantne papryczki peperoncino sól Pulpety: 400 gram udźca z indyka bez skóry i kości Zobacz więcej
wędlina z szynkowara Nie ma jak domowe żarcie! Bez konserwantów, sztucznych barwników, polepszaczy smaku. Samo dobro - mięso, przyprawy - genialny smak.Wędliny, ... zielona sałatka z pistacjowym Zobacz więcej
autorka: sowa_nie_sowa | blog: Zdrowa Kuchnia Sowy Tołpyga w migdałach,bułce i mące kukurydzianej autorka: evita0007 | blog: http://evita0007.blogspot.com/ Sałatka z wędzonym łososiem autorka: Zobacz więcej
Bardzo smaczne, chrupiące i szybkie biszkopciki - doskonałe do kawy i herbaty. Szybkie do zrobienia, upieczenia i zjedzenia.Porcja na ... Bulgur z za’atarem Kolejna odsłona kaszy bulgur, tym Zobacz więcej
siostrzana restauracja Studia Qulinarnego. To połączenie trzech pasji właścicieli: jedzenia, sztuki i architektury. W międzynarodowym menu znajdziemy przykładowo krem z pieczonego buraka z lodami Zobacz więcej