polędwica z dorsza zapiekana w liściach pora

Składniki: ok. 150g polędwicy lub po prostu fileta z dorsza na porcję sok z 1/2 cytryny sól, pieprz świeże zioła: tymianek, mięta (po kilka listków na każdą porcję) musztarda francuska z Dijon (1 Zobacz więcej
porcje, 1 porcja to ok. 427 kcal 300 g polędwicy z dorsza (lub innej białej ryby o zwartym mięsie) 10 pomidorków na gałązce 20 zielonych oliwek 2 plastry z cytryny 1 łyżka oliwy garść liści bazylii Zobacz więcej
selera pora 1 łodyga selera naciowego 1 liść laurowy 3 ziarna ziela angielskiego 10 ziaren czarnego pieprzu 2 pikantne papryczki peperoncino sól Pulpety: 400 gram udźca z indyka bez skóry i kości Zobacz więcej
przetwory wędliny przyprawy fotoreportaże… O MNIE Szukaj: dania główne Noodle Dan Dan 21 lutego 2014 Jagodzianka Dodaj komentarz Drukuj Poziom trudności Chińszczyzna ostatnio dość często gości w Zobacz więcej
) | blog: Czerwień i błękit Pesto rukolowo-cytrynowe autorka: Patrycja (mikimama) | blog: Czerwień i błękit Pasztet drobiowo-paprykowy bez pieczenia autorka: Patrycja (mikimama) | blog: Czerwień i Zobacz więcej
Bardzo smaczne, chrupiące i szybkie biszkopciki - doskonałe do kawy i herbaty. Szybkie do zrobienia, upieczenia i zjedzenia.Porcja na ... Bulgur z za’atarem Kolejna odsłona kaszy bulgur, tym Zobacz więcej
i liśćmi mięty (21 zł). Na miejscu wykonywany jest makaron, bagietki, sery mozzarella i ricotta. W menu znajdziemy np. krewetki w szafranie na kaszy jaglanej z grillowaną cykorią (27 zł), mule z Zobacz więcej