porter z rabarbarem

Szczegóły 20 czerwiec 2013 Składniki: (przepis na 6-8 osób) 800 g wołowiny na gulasz 400 g obranego rabarbaru 500 ml piwa porter 1 kostka wołowa do zupy 1 cebule czerwone 1 cebula biała 1 papryczka Zobacz więcej
taką błyszczącą glazurę. Postanowiłem więc zamarynować mięso tak jak to robię zazwyczaj (sól, pieprz, kumin, kolendra, wędzona papryka i cynamon), a pobawić się z glazurą, którą zrobiłem z miodu Zobacz więcej
piernik Pierre'a Hermé) Pain d' Épices (francuski pienik) z Ladurée Pasztet z pistacjami i suszonymi śliwkami (ulubiony) Pâté z wątróbek drobiowych z galaretką z rabarbaru Pie żurawinowy z likierem Zobacz więcej
(włoskie) Pain d'épices (francuski piernik Pierre'a Hermé) Pain d' Épices (francuski pienik) z Ladurée Pasztet z pistacjami i suszonymi śliwkami (ulubiony) Pâté z wątróbek drobiowych z galaretką z Zobacz więcej
Panpepato - ciasto dojrzewające (włoskie) Pain d'épices (francuski piernik Pierre'a Hermé) Pain d' Épices (francuski pienik) z Ladurée Pasztet z pistacjami i suszonymi śliwkami (ulubiony) Pâté z Zobacz więcej