porzeczkówka czerwona

Charlotta
Charlotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Moje gotowanie
PORZECZKÓWKA

PORZECZKÓWKA 309

0
PORZECZKÓWKA 700 ml ginu 500 ml wódki czystej 40% 1 kg czerwonych porzeczek 6 łyżek cukru pudru 2 łyżki żurawiny suszonej Opcjonalnie miód na dosłodzenie Porzeczki myjemy, wrzucamy do słoja i Zobacz więcej
zajęcia. Podlewałam ogród, oglądałam grządki i nagle w moich rękach pojawiła się miska pełna czerwonej porzeczki ?! Szukałam w myślach pomysłu na szybkie wykorzystanie i przypomniało mi się zdjęcie Zobacz więcej
zajęcia. Podlewałam ogród, oglądałam grządki i nagle w moich rękach pojawiła się miska pełna czerwonej porzeczki ?! Szukałam w myślach pomysłu na szybkie wykorzystanie i przypomniało mi się zdjęcie Zobacz więcej
czas na prezentacje drugiej wersji. Borówki o smaku korzennym są świetnym dodatkiem do mięs. Nie odparowuję ich zbyt dokładnie, gdyż wolę je zostawić w formie lejącego się sosu, który w razie Zobacz więcej
, mistrzowie chętnie sięgają po najnowsze zdobycze kulinarnej technologii. Jedną z nich jest technika gotowania próżniowego przez długi czas w niskiej temperaturze zwana „sous-vide”. Sprawdza się ona Zobacz więcej