potrawy jednogarnkowe

{{headerMessage}}
Bardzo lubię potrawy jednogarnkowe, a najbardziej mieszające się w nich smaki. Marynatę do tego kurczaka przygotowałam po zakupie ziół dalmatyńskich, połączyłam z sosem sojowym i okazało się, że Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Rozgrzewający gulasz, potrawa jednogarnkowa - Makarony kasze - Moja smaczna kuchnia - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU Moja smaczna kuchnia Rozgrzewający gulasz, potrawa jednogarnkowa Zobacz więcej
Dżemdżus
Dżemdżus Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Dżemdżus
Majówkowa potrawa jednogarnkowa

Majówkowa potrawa jednogarnkowa 283

2
{{headerMessage}}
, czasu starczyło więc tylko na potrawę jednogarnkową, która właściwie robi się sama. Składniki 80 dag podudzi z indyka 1 duża cebula zielona część pora 2 marchewki 1 ząbek czosnku 1 szklanka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dania jednogarnkowe - proste, szybkie, smaczne - lubi je niemal każdy. U mnie dość często na stole. Dzisiejsza fasolka z papryką, choć podobna nieco do fasolki po bretońsku, to jednak w smaku bardzo Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Chakchouka (Shakshouka) to danie kuchni Północnej Afryki. Jest to jednogarnkowa potrawa z papryki, pomidorów i cebuli zapiekana z jajkami, pachnąca aromatycznymi przyprawami. Zrobiłem ją zimą i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
SKŁADNIKI kapusta 4 ziemniaki 3 pomidory 4 ogórki kiszone Cebula 3 łyżki ketchupu 2 kiełbasy przyprawa do zapiekanek,pizzy sól, pieprz,chilli do smaku WYKONANIE Zostało mi kapusty z gołąbków więc ją Zobacz więcej
{{headerMessage}}
malutki. Całość powinna dusić się około trzech godzin. Wiem, wydaje się to długo, lecz najwięcej pracy jest z przygotowaniem składników, co trwa około godziny. W czasie, kiedy potrawa się dusi, można Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Trochę obawiałam się dodatku wina do tego dania , ale bezpodstawnie . Kurczak był bardzo smaczny i aromatyczny :) Ale jest jedna zasada do dań z winem dodajemy tylko te dobrej jakości .Czego sami nie Zobacz więcej
Tomek Lach
Tomek Lach Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Zajadam.pl
Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku 121

1
{{headerMessage}}
Jesienią i zimą sięgam po przepisy na treściwe i rozgrzewające potrawy. Bardzo często przygotowuję popularne dania jednogarnkowe. Dziś prezentuję mój... zobacz › Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Curry to aromatyczna jednogarnkowa potrawa z bazą, jaką sobie wymyślicie. Ja tym razem wziąłem małże. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jednogarnkowa potrawa dla kogoś, kto właśnie wrócił z trudnej wyprawy górskiej. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Categories All News do pracy (1) dodatki do potraw (1) jednogarnkowe (2) makarony (1) na kolację (4) na obiad (4) na śniadanie (2) przekąski (1) sosy dipy (1) tarta (1) wegetariańskie (2) zupy (1) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Categories All News do pracy (1) dodatki do potraw (1) jednogarnkowe (2) makarony (1) na kolację (4) na obiad (4) na śniadanie (2) przekąski (1) sosy dipy (1) tarta (1) wegetariańskie (2) zupy (1) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Categories All News do pracy (1) dodatki do potraw (1) jednogarnkowe (2) makarony (1) na kolację (4) na obiad (4) na śniadanie (2) przekąski (1) sosy dipy (1) tarta (1) wegetariańskie (2) zupy (1) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jednogarnkowa, prawie, potrawa do przygotowania w krótkim czasie. Może nie prezentuje się wyjątkowo okazale, ale bigos także, a większości smakuje. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pilaw to potrawa z ryżu, jednogarnkowa i dość prosta do przygotowania. Pochodzi z bliskiego wschodu, w oryginale charakteryzuje się wyraźnymi Zobacz więcej
A BITE TO EAT
A BITE TO EAT Obserwuj blogaObserwujesz bloga
A BITE TO EAT
kitu cha kula Kenya

kitu cha kula Kenya 58

0
{{headerMessage}}
chakula nchini Kenya czyli jedzenie w Keni to zazwyczaj jednogarnkowe potrawy. Gotuje sie je w glinianych naczyniach na małych kuchenkach rozstawionych miedzy innymi przy drogach. Króluje tu batat. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wyśmienite, sycące danie z ryżu z dodatkiem kurczaka i pikantnej kiełbaski chorizo. Paella to doskonała jednogarnkowa potrawa, idealna na chłodne dni dla całej rodziny. Zobacz więcej
Aga w kuchni
Aga w kuchni Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Aga w kuchni
Szkoła Gotowanie

Szkoła Gotowanie 116

0
{{headerMessage}}
Szkoła Gotowania wydawnictwa Weltbild jest idealną książką dla osób zaczynających swoją przygodę z gotowaniem. Książkę można kupić tutaj. Książka jest podzielona na 10 działów: poradnik; zupy i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na 15 minut. Ziemniaki obrać, pokroić na ósemki, wymieszać z mięsem, groszkiem i śmietaną. Przełożyć do namoczonego garnka rzymskiego. Piec 1,5 godziny w temp. 200 st. C. Odkryć i dopiekać 15 minut. Zobacz więcej