prodiż wołowina

Drogi . Pracochłonny . Wart zachodu . Przepyszny . Czas :ok. 3-4 godzin Składniki :1 kg wątroby wieprzowej kg tłustego boczku 1 kg karkówki bez kości 1 kg wołowiny pieczeniowej 0,8 kg Zobacz więcej
Toczka
Toczka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Przepysznik
Pasztet wielkanocny

Pasztet wielkanocny 112

0
Przed wami kolejny z serii wielkanocnych przepisów, jeden z moich ukochanych tak szczerze powiedziawszy. Pasztet tradycyjny, stworzony i dopracowany przez moją wspaniałą mamę. Ten smak nierozerwalnie Zobacz więcej
ugotują się najprędzej. Bułkę namoczyć w lekko wystudzonym rosole Po wystudzeniu wszystko zmielić, doprawić do smaku solą i ziołami, dodać wyciśniętą bułkę Wbić jajka i dokładnie wyrobić, jeśli masa Zobacz więcej
olej oliwa oliwa z oliwek oliwki oregano orzechy owoce owoce morza panna cotta papryka pasztet pączki pesto pieczywo pierogi pierś z kurczaka Pizza placki pomidory pomorskie prodiż prymat przekąska Zobacz więcej
neoflam obiad ogórki olej oliwa oliwa z oliwek oliwki oregano orzechy owoce owoce morza panna cotta papryka pasztet pączki pesto pieczywo pierogi pierś z kurczaka Pizza placki pomidory pomorskie Zobacz więcej
- kostka masła - 1 kg mięsa (chuda wołowina, cielęcina lub udziec indyczy - w kuchni tatarskiej nie bierzemy pod uwagę wieprzowiny) - 6 cebul - pieprz naturalny, ziołowy, sól. Zaczynamy od stworzenia Zobacz więcej
mleko sojowe morszczyn mozzarella muffinki musztarda nabiał naleśniki nalewka neoflam obiad ogórki olej oliwa oliwa z oliwek oliwki oregano orzechy owoce owoce morza panna cotta papryka pasztet Zobacz więcej
, puszystym cieście. Mama piekła ją w prodiżu. W związku z tym, że byliśmy już bardzo znudzeni klasyczną pizzą na cienkim, postanowiłam dotrzeć do smaku z dzieciństwa. Cóż…efektem byliśmy zachwyceni. Zobacz więcej
, puszystym cieście. Mama piekła ją w prodiżu. W związku z tym, że byliśmy już bardzo znudzeni klasyczną pizzą na cienkim, postanowiłam dotrzeć do smaku z dzieciństwa. Cóż…efektem byliśmy zachwyceni. Zobacz więcej
Choochla
Choochla Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Choochla
Boeuf bourguignon Julii Child

Boeuf bourguignon Julii Child 533

0
Julia Child powiedziała "Kiedy wołowina dusi się w piekarniku, świat wydaje się piękniejszy". Nie wiem czy Julia tak jak ja popijała czerwone wino podczas oczekiwania aż wołowina wyjdzie gotowa z Zobacz więcej
) Rabarbar ( 8 ) Ryby ( 22 ) Ryby i owoce morza ( 26 ) Sałatki ( 23 ) Serniki ( 20 ) Spis treści ( 13 ) Szczególnie polecam ( 94 ) Szparagi ( 6 ) Szpinak ( 15 ) Szybkie ( 1 ) Tajine ( 3 ) Tanie Zobacz więcej