przekaski po 100 kcal

Składniki: Fasolka szparagowa mrożona (lub świeża w sezonie) - 150 g (1/3 opakowania) Słonecznik, nasiona - 15 g (1 łyżka) Masło - 3 g (1/2 łyżeczki) Wykonanie: 1. Fasolkę ugotować z dodatkiem Zobacz więcej
Składniki: Kapusta kiszona - 80 g (niepełna szklanka) Ser Edamski, tłusty - 15 g (1 łyżka) Cebula - 25 g (1/2 małej sztuki) Olej rzepakowy - 5 g (1 łyżeczka) Przyprawy: kminek, pieprz czarny Zobacz więcej
zamiast wody mineralnej , czarna herbata, czarna kawa (w celu zniesienia zmeczenia po pracy); -preferencje: ostre, pikantne potrawy (chilli, pieprz kajenski, rózne rodzaje papryk), kuchnia Zobacz więcej
. autorka klliisiaa blog: Mon petit-dejeuner, j’adore! 810. 100 happy days autorka klliisiaa blog: Mon petit-dejeuner, j’adore! 816. autorka klliisiaa blog: Mon petit-dejeuner, j’adore! 813. autorka Zobacz więcej