przemek błaszczyk

{{headerMessage}}
Miałam tę możliwość i niewątpliwą przyjemność, uczestniczyć jako widz w II finale programu Top Chef:) Jak wiecie - wygrał Sebastian Olma, w pełni zasłużenie. Choć przyznam, że moim zdaniem cała Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Po raz kolejny miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach organizowanych przez Frisco. Tym razem tematem był królik, a warsztaty prowadził nam nie kto inny, tylko Przemek Błaszczyk, uczestnik Top Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przemek dla Bartka – warsztaty kulinarne Kraków Dzisiaj krótko Przemek Błaszczyk poprowadzi niezwykłe warsztaty z których dochód zostanie przekazany na rehabilitację Bartka Płócienniaka ze Studia Twój Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kolejny raz miałam ogromną przyjemność uczestnictwa w warsztatach kulinarnych. Tym razem zostałam zaproszona przez supermarket internetowy Frisco.pl, a prowadził je przesympatyczny Przemek Błaszczyk, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Modest Amaro, Sebastian Olma, Przemek Błaszczyk, Jacek Krakowiak, Adam Woźniak, Janusz Fic, Marian Frankowski, Rafał Kopicki, Krystian Szidel, Dawid Łagowski, Piotr Kwapisz, Przemek Kaproń czy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
starej fabryki porcelany gdzie Przemek Błaszczyk i Adrian Feliks przygotowali 5-daniowe POP UP menu degustacyjne. 30 osób zasiadło przy wspólnym stole i danie po daniu, delektowali się rozmaitością Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sezon'ovo ten nie wie, jak to miejsce jest urocze. z jednej strony ogródki działkowe, z drugiej murawa lotniska. całkowicie zatopione w zieleni, utrzymane trochę w klimacie babcinego ogródka, idealne Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Po kolejnych warsztatach organizowanych przez frisco.pl,z całą pewnością stwierdzam, że są to najlepsze lekcje kulinarne, w których miałam przyjemność brać udział do tej pory Tym razem „na tapecie” Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Konfitowane skoki z królika

Konfitowane skoki z królika 125

1
{{headerMessage}}
przygotowaliśmy podczas warsztatów zorganizowanych przez frisco.pl, supermarket online.Danie było tak pyszne, że niestety w natłoku wrażeń, nie tylko ja, nie zrobiłam mu zdjęcia. Warsztaty odbyły się Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Na najwyższym piętrze Warszawskiego Powiśla spotkaliśmy się, aby przygotować kilka dań z królika, którego mięso w Polsce jest ciągle mało znane i tak mało popularne. W tajniki mięsa z królika Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Zawistowska wyd 1991 3. Kurczak w musztardzie – „Moja kuchnia w Paryżu” David Lebovitz wyd 2014 4. Zupa migdałowo krewetkowa – „Orzechy” Avner Laskin wyd 2009 5. Pataty w sosie cayenne, imbiru i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
dużo czasu zajmuje ich zrobienie. Kiedy usłyszałam o warsztatach, nie zastanawiając się wiele od razu się na nie zapisałam. Było świetnie! I owoce morza nie są już takie straszne Warsztaty prowadził Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i szpinaku, salsa z melona i granata i karmel tajski. Eksplozja smaku na talerzu! Szczególnie zachwycił mnie pikantny karmel, bardzo chciałabym wiedzieć jak przygotować taki w domu. Sałatka z Zobacz więcej
Dwa Miejsca
Dwa Miejsca Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Dwa Miejsca
NOVO

NOVO 6

0
{{headerMessage}}
dużego!) miejsca z pizzą całoroczną. Sprawcą całego zamieszania jest m.in. Przemek Błaszczyk, który oprócz wspomnianych lokali sprawuję pieczę nad dobrze znaną i poważaną Mañaną w Chorzowie Zobacz więcej
Smakowisko
Smakowisko Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smakowisko
Relacja z festiwalu Menufaktura.

Relacja z festiwalu Menufaktura. 120

0
{{headerMessage}}
prezentowanej podczas MENUfaktury przez uczestników. 2) NOWALIJKI: nowe informacje na temat kultury kulinarnej (spotkania, wykłady i warsztaty) 3) POP-UP MENU – 5-daniowa kolacja z menu niespodzianką Zobacz więcej