przemek błaszczyk

Miałam tę możliwość i niewątpliwą przyjemność, uczestniczyć jako widz w II finale programu Top Chef:) Jak wiecie - wygrał Sebastian Olma, w pełni zasłużenie. Choć przyznam, że moim zdaniem cała Zobacz więcej
Po raz kolejny miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach organizowanych przez Frisco. Tym razem tematem był królik, a warsztaty prowadził nam nie kto inny, tylko Przemek Błaszczyk, uczestnik Top Zobacz więcej
Przemek dla Bartka – warsztaty kulinarne Kraków Dzisiaj krótko Przemek Błaszczyk poprowadzi niezwykłe warsztaty z których dochód zostanie przekazany na rehabilitację Bartka Płócienniaka ze Studia Twój Zobacz więcej
Kolejny raz miałam ogromną przyjemność uczestnictwa w warsztatach kulinarnych. Tym razem zostałam zaproszona przez supermarket internetowy Frisco.pl, a prowadził je przesympatyczny Przemek Błaszczyk, Zobacz więcej
Modest Amaro, Sebastian Olma, Przemek Błaszczyk, Jacek Krakowiak, Adam Woźniak, Janusz Fic, Marian Frankowski, Rafał Kopicki, Krystian Szidel, Dawid Łagowski, Piotr Kwapisz, Przemek Kaproń czy Zobacz więcej
starej fabryki porcelany gdzie Przemek Błaszczyk i Adrian Feliks przygotowali 5-daniowe POP UP menu degustacyjne. 30 osób zasiadło przy wspólnym stole i danie po daniu, delektowali się rozmaitością Zobacz więcej
Sezon'ovo ten nie wie, jak to miejsce jest urocze. z jednej strony ogródki działkowe, z drugiej murawa lotniska. całkowicie zatopione w zieleni, utrzymane trochę w klimacie babcinego ogródka, idealne Zobacz więcej
i ma łagodny smak. Możemy przyrządzić go na wiele sposobów, o czym przekonacie się niżej, gdzie prezentuję Wam kilka przepisów z warsztatów z frisco.pl podział tuszki królika Najsmaczniejszą i Zobacz więcej
przygotowaliśmy podczas warsztatów zorganizowanych przez frisco.pl, supermarket online.Danie było tak pyszne, że niestety w natłoku wrażeń, nie tylko ja, nie zrobiłam mu zdjęcia. Warsztaty odbyły się Zobacz więcej
Na najwyższym piętrze Warszawskiego Powiśla spotkaliśmy się, aby przygotować kilka dań z królika, którego mięso w Polsce jest ciągle mało znane i tak mało popularne. W tajniki mięsa z królika Zobacz więcej
– „Francuski szef kuchni” Julia Child wyd 2013 16. Staropolska zupa ze szpinaku i grzybów – „Księga szefów kuchni” Jerzy Pasikowski wyd 2013 Po przeglądzie swojego bloga, szczególnie przepisów przed Zobacz więcej
dużo czasu zajmuje ich zrobienie. Kiedy usłyszałam o warsztatach, nie zastanawiając się wiele od razu się na nie zapisałam. Było świetnie! I owoce morza nie są już takie straszne Warsztaty prowadził Zobacz więcej
kulinarnych, które prowadzi w swojej szkole gotowania „Spoon” (głównie w Sosnowcu). W ten weekend restauracja „Magiel Kulinarny” przygotowała mnóstwo atrakcji w związku ze swoimi urodzinami, Adrian Zobacz więcej
…). Ostatnio dotoczyliśmy się na Mariacką do Cooler Food o którym wiele dobrego słyszeliśmy, a fejsbukowe zdjęcia powodowały niekontrolowany ślinotok. Nadtoz lokalnych opowieści zasłyszeliśmy, że menu Zobacz więcej
prezentowanej podczas MENUfaktury przez uczestników. 2) NOWALIJKI: nowe informacje na temat kultury kulinarnej (spotkania, wykłady i warsztaty) 3) POP-UP MENU – 5-daniowa kolacja z menu niespodzianką Zobacz więcej