Przepis na przepiórki faszerowane jabłkiem- sprawdzone przepisy kulinarne

Podsumowanie konkursu "Smakowita Pajda to kulinarna ... Majanowe pieczenie Nadzieja jest wtedy, gdy jest ciasto. Ciasto jest zawsze.- Dean Ray Koontz Blog > Komentarze do wpisu « Podsumowanie Zobacz więcej
Ostatnio rozsmakowaliśmy się bardzo w mięsie przepiórki. Delikatne i soczyste, doskonała alternatywa dla kurczaka, jeśli chcemy zaserwować naszym gościom coś wyszukanego. Dziś przedstawiamy Wam Zobacz więcej
Smakowita Pajda to rewolucyjna nowość na polskim rynku - 100% smalczyk roślinny. Dla mnie to genialny pomysł, jestem pełna entuzjazmu dla produktów, które mogą zastąpić smaczne, lecz pełne Zobacz więcej
Dziś odmiana od słodkości – dzikie ptactwo;). Przepiórka nadziewana jabłkiem i rozmarynem. Z dodatkiem jadalnych kasztanów. Bardzo miłe połączenie choć muszę przyznać, że i jedno i drugie Zobacz więcej
Mili moi, dziaj zrobiłam nieco "poważniejsze" danie. I tak jak większość przepisów, które Wam przedstawiam, również polędwiczki wieprzowe faszerowane są bardzo łatwe w wykonaniu. Przyznam, że nie jest Zobacz więcej
Ostatnio zachciało mi się ambitnej strawy.. no i się naciąłem. Mój tata z racji wykonywanego zawodu dostał przed Świętami kaczkę oraz dwie gęsi. Nie, nie jest rzeźnikiem ani weterynarzem, ale też lubi Zobacz więcej
Nie przepadam za kaczką. Choć raczej powinnam napisać to w czasie przeszłym. Moje nastawienie bowiem do kaczki uległo diametralnej zmianie. Wszystko za sprawą dwóch mężczyzn. Paryskiego korespondenta Zobacz więcej
Wśród znajomych wegetarian szum. Smalczyk roślinny pojawił się w sklepach! Nie mogłam być w tyle. Poszłam, kupiłam i spróbowałam. Wybrałam opcję Smakowitej Pajdy z ziołami ogrodowymi. I było tak, jak Zobacz więcej
Kiedy znowu zakwitną kasztany… Bardzo często powtarzam sobie wiosną te słowa. Bo mam wiele planów na maj. A ściślej jeden WIELKI PLAN! Wykorzystać maksymalnie każdy dzień. Celebrować majowy czas. I Zobacz więcej
Niedawno miałam to szczęście i zostałam zaproszona na warsztaty z serkiem „Mój Ulubiony” z Wielunia. Warsztaty prowadziła jedna z moich ulubionych szefowych kuchni – Oliwia Bernady, która na co dzień Zobacz więcej
Mój średni Brat Łukasz często obdarowuje mnie świeżym mięsem ze sprawdzonego naturalnego chowu... Oczywiście bardzo sięz tego powodu cieszę, ale przyznaję szczerze, że czasem mam przy takich okazjach Zobacz więcej
Faszerowana kaczka pieczona z jabłkami - - DeliciousEating - bloog.pl Logowanie OpenID Kliknij zaloguj się Po kliknięciu "Zaloguj" zostaniesz przeniesiony do strony logowania wp.pl. Zaloguj się Wpisz Zobacz więcej
grubywalek
grubywalek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
GRUBY WAŁEK
Przepiórki na trzy sposoby

Przepiórki na trzy sposoby 174

Byliśmy wczoraj na warsztatach kulinarnych z Aleksandrem Baronem, właścicielem warszawskiej restauracji Solec 44. Spotkanie było poświęcone przepiórkom.Chociaż uwielbiamy polską kuchnię tradycyjną i Zobacz więcej
ogórki konserwowe sprawdzony przepis | UgotujmyCoś.pl UgotujmyCos.pl Blog kulinarny - przepisy STRONA GŁÓWNA DANIA GŁÓWNE DANIA MIĘSNE DANIA Z KARKÓWKI DANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNE PRZYSTAWKI Zobacz więcej
Poranek bez mokrego śniegu i z jaśniejszym niebem! I znowu ćwierkają za oknem ptaki. Od razu cieplej na duszy, a i kawa smakuje nadzwyczajnie. Zresztą postanowiłam zaczynać dzień od filiżanki mleka Zobacz więcej
Jabłka faszerowane kiszoną kapustą » Jadłonomia · wegańskie przepisy nie tylko dla wegan Menu O mnie Cześć! Moja książka Mój program kulinarny W mediach Przepisy Rodzaj posiłku: śniadania do chleba Zobacz więcej
Piękne, smaczne, ale uważam, że nie warto spędzać 2 godzin w kuchni by wyserwować to danie fot. D.Szymborska To co lubię w warsztatach kulinarnych to nowości, to, to że mogę się nauczyć gotować Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Kompot z jabłek

Kompot z jabłek 468

Kompot z jabłek | przepis, jak zrobić Anka Gotuje Przepisy na zdrowe i smaczne dania Kompot z jabłek Posted on 21 sierpnia 2014 by Anka Leave a comment Czy może być coś lepszego? Schłodzony kompot z Zobacz więcej
Uwielbiam sezonowość w kuchni. Kiedy kończy się czas na truskawki czy wiśnie wcale nie rozpaczam, wręcz przeciwnie zacieram rączki bo oto przychodzą kolejne dobroci na które czekałam cały rok. Po Zobacz więcej
Dominika
Dominika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Różne Rzeczy
Jemy. Smakujemy. Oblizujemy palce.

Jemy. Smakujemy. Oblizujemy palce. 185

I can skin a deer. I can skin a pig. I can pluck a quail. You name it, I've done it! {Eva Longoria} Przyznaję się bez bicia i innych form przymusu, że ten post jest kulinarno-kontrowersyjny. Krótko i Zobacz więcej