przepis na dzem z porzeczek czerwonych

{{headerMessage}}
g cukru krysztalu 1 lyzeczka cynamonu 220 g mielonych migdalow 5 jablek 50 g dzemu malinowego lub z czerwonej porzeczki Make zagniesc z cukrem pudrem, maslem, solai 1 jajkiem na gladkie ciasto. Zobacz więcej
kasiqqqq
kasiqqqq Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Małe Wypieki
Ciasto ‘Plesniak’

Ciasto ‘Plesniak’ 189

4
{{headerMessage}}
(bezglutenowego) szklanki cukru np. trzcinowego szczypta soli 2 lyzki kakao Dodatkowo: 400 ml dzemu z czerwonej porzeczki lub agrestu 3 lyzki cukru 1 lyzka maki ziemniaczanej Maki przesiewamy z Zobacz więcej
kolia18
kolia18 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie Patki
WSPÓŁPRACA ORZECH

WSPÓŁPRACA ORZECH 19

0
{{headerMessage}}
czy przystawka. SKŁADNIKI: patisony, woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, przyprawy w tymgorczyca, substancje słodzące: sacharyny, acesulfam K. ZASMAŻANA KAPUSTA CZERWONA Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. W Pradze najlepsze kebaby podaja w restauracyjce Kabul na ulicy Karolíny Světlé, a do nich sos ciemno-czerwony, intensywny i kwasny. Od lat Pavel pyta wlasciciela restauracji, z czego sos ten sie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kuchnia Dżem cytrynowy z cukinii - MrampMrsSandman,Mr. & Mrs. Sandman Dżem cytrynowy z wanilią -Tarzynkowo Dzem dyniowo-jabłkowy z wanilią i nutą kardamonu - PIN - UP CAKE Dżem jabłkowy - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kuchnia' 'Kuchnia Traperska' 'Mam Natchnienie na Jedzenie' kraina tysiaca smakow muffinki z jablkami i cynamonem kuchenne wedrowki Shinju leniwe placuszki kuchenny balagan chmurka poziomkowa Zobacz więcej
{{headerMessage}}
cake z bloga 'Gotowanie, czyli hobby dla kazdego'; pudding chia z bloga 'Smaczne-zdrowe'; deser dyniowy z czekolada z bloga 'Maly bezglutek'; galaretki z owocami z bloga 'Moje przepisy - Ania'; mus Zobacz więcej
{{headerMessage}}
494 wpisy. Ogromną większość stanowiły najróżniejsze desery, wiele było receptur na napoje i koktajle. Pojawiały się sałatki, pierogi, placki, knedle i naleśniki. Było letnio i kolorowo. Zapraszam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w mojej kuchni miała się nim dzielić. ... 12 godzin temu Sto smaków Dwa biszkopty: jasny i ciemny - Nie jestem specjalistką od wypieków – wiele razy już to deklarowałam. Ale co jakiś czas nachodzi Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Ryba po grecku

Ryba po grecku 214

0
{{headerMessage}}
z kurczaka w nieco odmienionej wersji, otulony chrupiącą warstwą prażonych ziaren słonecznika. Stanowi ś... 1 dzień temu Strawberries from Poland #8 Przepisy na jedną rękę: bruschetta figowa - *Gęsta Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, więc ... 3 tygodnie temu Moja kuchnia nad Atlantykiem Flaugnarde ze śliweczkami - [image: French clafoutis]Na moim ekologicznym ryn*ku* od zeszłego miesiąca są już w sprzedaży małe fioletowe Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Inne ciasto na szarlotkę (Renaty) Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 6 października 2016 Inne ciasto na szarlotkę (Renaty) 4 szklanki mąki 3/4 szklanki cukru Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, więc ... 3 tygodnie temu Moja kuchnia nad Atlantykiem Flaugnarde ze śliweczkami - [image: French clafoutis]Na moim ekologicznym ryn*ku* od zeszłego miesiąca są już w sprzedaży małe fioletowe Zobacz więcej
{{headerMessage}}
można. Dla mnie koty to łażące swoimi drogami często d... 1 dzień temu Cooker.NET - Ricette del giorno Crema di Zucchina con Croccantezze - Vai alla ricetta... 1 dzień temu AAA ACCADEMIA AFFAMATI Zobacz więcej
{{headerMessage}}
:) ZAPISKI Z WAKACJI cz.2 - w krainie Krzyżaków, róż i morskiej bryzy. - Mam ogromny sentyment do cegły, bluszczu, róż, drewna i kamieni. Ot, taki feler. Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale na takie Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Żeberka Bogusi

Żeberka Bogusi 149

0
{{headerMessage}}
z nożem Zupa dyniowa odkryta na nowo (oraz notatki z Bruegela) - Nie pierwszy plan, na którym pacholę w czerwonym kaszkiecie z pawim piórem zapamiętale wcina podpłomyk, oblizując palec, jakby miało Zobacz więcej