przyczyna gazowania ogórków kiszonych

, ale nie wrzącej wody. Mieszamy aż powstanie gęsty kisiel. Pijemy na czczo.) * produkty bogate w probiotyki tj. kefir, jogurt, kiszona kapusta, kiszone ogórki, * pieczywo na zakwasie, * zmniejszające Zobacz więcej
gorącej, ale nie wrzącej wody. Mieszamy aż powstanie gęsty kisiel. Pijemy na czczo.) * produkty bogate w probiotyki tj. kefir, jogurt, kiszona kapusta, kiszone ogórki, * pieczywo na zakwasie, * Zobacz więcej
czegoś jest tak wielkie, że przysłania nam logiczne myślenie. Może trochę przesadzam, ale jak w zeszłym tygodniu naszła mnie ochota na kanapkę z pasztetem iogórkiem kiszonym, to Janek musiał jechać Zobacz więcej
bardziej tych omega-3 - w dużym skrócie : ) Od diety nie robimy wyjątków ;)! Jeśli chcemy się wyleczyć, musimy być konsekwentni. 60-70% naszego talerza to warzywa, 20-30 % to mięso, jaja lub inne Zobacz więcej
. D 25OH) + wit. K2 Omega 3 (lecznicza dawka kwasów EPA i DHA wynosi 1-2 g) Olej z wiesiołka (świetne źródło NNKT – niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych) Ostropest (wzmocnienie wątroby) Zobacz więcej
ze wszelkich warzyw, także z czosnku i cebuli, kapusty i ogórków kiszonych. Do surówek dodajemy przyprawy: tymianek, majeranek, kminek, oregano, zioła prowansalskie i co kto lubi (oprócz soli!) i Zobacz więcej
, galaretek, dżemów, soków czy tortów. Tyjemy wówczas, gdy spożycie kalorii przekracza nasze potrzeby energetyczne. Można zatem czasami skusić się na coś słodkiego, ale później należy to „odpokutować” Zobacz więcej