Przepis na przystawka zimna z wątróbki

Kamila
Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
ogrody babilonu
pasztet

pasztet 6497

Pasztet według źródła to potrawa przyrządzana z jednolitej masy przygotowanej z surowego, gotowanego lub pieczonego mięsa, podrobów, drobiu, dziczyzny, warzyw, grzybów, ryb, soi lub sera. W celu Zobacz więcej
Jak usmażyć wątróbkę -cenne wskazówki! M&M COOKING blog kulinarny Szukaj Blog kulinarny KATEGORIE DANIA GŁÓWNE DANIA WEGETARIAŃSKIE MAKARONY RYBY I OWOCE MORZA ZAPIEKANKI ZUPY DESERY CIASTA Zobacz więcej
Paszczaki gotują
Paszczaki gotują Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Paszczaki gotują
Tarta z wątróbką

Tarta z wątróbką 42

Tarta z wątróbką | Paszczaki gotująPaszczaki gotują Paszczaki gotują Blog kulinarny z prostymi i smacznymi przepisami Szukaj Menu główne Przeskocz do tekstu Strona główna Dania Fit Fit słodkie Fit Zobacz więcej
Kilka dni temu wystawiłam na Facebooku zdjęcie czerwonego pieprzu, schinusu peruwiańskiego zerwanego podczas spaceru z drzewa w moim sąsiedztwie. Na pewno znacie go z kolorowych mieszanek pieprzu, Zobacz więcej
Przystawki i przekąski na zimno: dietetyczne smakołyki Przystawki i przekąski na zimno: dietetyczne smakołyki Zanim Zjesz Serwis z artykułami o dietach, zdrowym odżywianiu, ćwiczeniach, a także Zobacz więcej
KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Jak zrobić mus z wątróbki?

Jak zrobić mus z wątróbki? 17

Jak zrobić mus z wątróbki? - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Wiadomości Miejsca Zobacz więcej
PrzepisyJoli
PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Przepisy Joli
NADZIEWANE SZYJKI DROBIOWE

NADZIEWANE SZYJKI DROBIOWE 234

NADZIEWANE SZYJKI DROBIOWE Składniki: 10 skórek z szyjek drobiowych 250 g wątróbki drobiowej 250 g serduszek drobiowych pęczek natki pietruszki (drobno pokrojonej) 1 kostka rosołowa (własnej roboty) Zobacz więcej
Swojska wędzona kiełbasa | Gryzz, czyli zapraszam do stołu Strona główna O nas Przepisy Porady Rozważania Kontakt Posiłek Desery Kolacja Napoje Obiad Przekąska Przystawka Śniadanie Rodzaj jedzenia Zobacz więcej
Roladki z boczku z wątróbką i suszonymi śliwkami gru 30, 2012 Wspaniała przekąska, idealna na imprezy ze szwedzkim stołem. Pierwszy raz ją jadłam u przyjaciół, Ewy i Tomka, na naszych wspólnych „ Zobacz więcej
Mile byłam zaskoczona, gdy usłyszałam od córki: mamo dzisiaj w szkole na obiad była kasza z gulaszem, zrobisz na obiad?" Postanowiłam jej zrobić z gulaszem, a dla siebie z wątróbką duszoną w sosie. Zobacz więcej
przedstawiam wam kilka przekąsek/ przystawek na sylwestra na ciepło jak i zimno ZAPRASZAM RÓWNIEŻ PO SAŁATKI DROŻDŻOWE BUŁECZKI Z MIĘSNYM FARSZEM PIERSI Z KURCZAKA W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH NALEŚNIKI Zobacz więcej
Goszka
Goszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
To co kocham
Chutney z czarnej porzeczki

Chutney z czarnej porzeczki 62

Porządkując zamrażarkę znalazłam woreczek czarnej porzeczki i pomyślałam o jakimś sosie do mięsa. Tak też powstał ten chutney (po polsku: czatnej albo czatni), lekko pikantna konfitura lub gęsty Zobacz więcej
Organizacja Sylwestra w restauracji, to nie lada wyzwanie dla całego personelu. Sprostać trzeba nie tylko dużej liczbie gości, ale też różnym gustom kulinarnym. Oprócz dań głównych, które będą sercem Zobacz więcej
Cukinia odpowiednio przygotowana jest pyszna nie tylko na ciepło, ale i na zimno. Uwielbiam ją w wersji na zimno, która jest dodatkiem praktycznie do wszystkiego :mięsa, ryby, mozzarelli, żółtych Zobacz więcej
Dzisiaj mój ulubiony super przepis.Cukinia odpowiednio przygotowana jest pyszna nie tylko na ciepło, ale i na zimno. Uwielbiam ją w wersji jako przystawka w tej postaci jest dodatkiem praktycznie do Zobacz więcej
Smaczna i szybka przekąska, która wszystkim smakuje i zawsze schodzi jako pierwsza, nie tylko na Sylwestra ale nawet na wspólny wieczór przy winku. Można ją przygotować godzinę przed przyjściem gości Zobacz więcej
« Ogórki z kamionki 2 w jednym Aksamitny pasztet z galaretką śliwkową Pasztety przyrządzano już w starożytnym Rzymie. Współczesne receptury pochodzą z Francji gdzie od XVI w. pasztetnicy przyrządzali Zobacz więcej
Przekąski, zakąski i następne warszttaty kulinarne Nie będę pisała o meczach i piłkarskiej atmosferze...powody są dwa. Pierwszy, ten bardziej bolesny, to nasza przegrana. Drugi, ten radośniejszy, to Zobacz więcej
Słyszałam,że ktoś nie lubi wątróbki? A ktoś inny nie przepada również za szparagami! Ale to chyba wina w sposobie ich przyrządzania.Rzeczywiście wątróbka ma swój,specyficzny smak i nie wszystkie Zobacz więcej