"pstrąg marynowany"

Nade
Nade Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Food By NOD
Pstrąg marynowany w Whisky

Pstrąg marynowany w Whisky 143

0
Pstrąg marynowany 1/2 kg pstrąga (pstrąg musiał być wcześniej zamrożony) 1/2 dl cukru 1/2 dl soli 1-2 łyżki whisky Zróbmałe otwory w pstrągu i umieść go w formie skórą w dół. Polej whisky i pozostaw Zobacz więcej
Świeża rybka "chodziła" mi po głowie od miesięcy. Bardzo je lubię ale rzadko robię, bo tylko ja takie jadam. Mąż i dzieci wolą filety bez ości :) Składniki na marynatę (na 2 pstrągi): natka pietruszki Zobacz więcej
Mini galaretki w wersji ... » Sałatka ziemniaczana z marynowanym pstrągiem Latem tego roku królują u mnie sałatki z młodych ziemniaków jako ekspresowe obiady. Oto kolejna wersja – tym razem z rybą. Zobacz więcej
różnych krajów, przestaliśmy go jeść. Do niedawna rybę zazwyczaj piekłam, bo nie mogłam trafić na patelnię, do której by nie przywierało to delikatne mięso. Ale udało się i dziś zapraszam na Zobacz więcej
This Page has moved to a new address: retro fusion: Faszerowany pstrąg z sałatką z marynowanych pomarańczy Sorry for the inconvenience… Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service Zobacz więcej
Grillowany pstrąg marynowany w whiskey i soi to jeden z naszych ulubionych przepisów. Wypróbujcie go sami a z pewnością częściej zagości on w waszym menu. Składniki: 3 filety z pstrąga 4 ząbki Zobacz więcej
Chwilkę mnie tu nie było. Powodów było wiele ale ja nie o tym tu… Czasem tak się wszystko w życiu układa że nabiera innego tempa niż byśmy chcieli ale na szczęście wszystko się dzieje po coś Moja Zobacz więcej
Pstrąg marynowany kwasem chlebowym w cieście na sałatce z rzodkiewek. receptura Grzegorz Cielecki Najlepszy do tego dania byłby pstrąg potokowy, jednak rynek oferuje głównie pstrąga tęczowego, który z Zobacz więcej
kolację, szczególnie dla gości, którzy chcą poznać bogactwo Polskich produktów już tak. Jak naprawdę większość pracy można zrobić wcześniej. Danie składa się z marynowanej rzepy i z suszonego Zobacz więcej
Tak jak już wcześniej pisałam mam niezły zapas pstrągów w zamrażalce i postanowiłam go teraz zużyć, a jaki jest lepszy okres na rybkę jak nie Wielki post. Ja rybki robiłam 2 tygodnie temu i do tego Zobacz więcej
Uwielbiam ryby i z mięs tylko je jadam.. Zobacz więcej
Składniki pstrąg 3szt woda 2L sól 2łyżki cebula biała 3szt koperek 3gałązki liść laurowy 3szt ziele angielskie 3szt kolendra 1łyżeczka mielona masło 1łyżka suszone kwiaty 3szczypty lawenda, Zobacz więcej
Składniki: 2 filety z pstrąga łososiowego 2 łyżki oliwy z anchois salsa 1 długi ogórek pół pęczka bazylii pół pęczka mięty środek główki sałaty masłowej (najjaśniejsza część) 2 łyżki jogurtu 1 łyżka Zobacz więcej
Dzisiaj na obiad serwuję pieczoną troć z pesto bazyliowym z dodatkiem marynowanego imbiru i gruszki konferencji. Ryba wyszła obłędna, talerze wylizane hihih! Polecam! SKŁADNIKI: - 2 duże filety Zobacz więcej
Szybka i smaczna sałatka Idealna kolacja lub przystawka, polecam gorąco Filety z pstrąga o intensywnym aromacie i smaku papryki idealnie pasują do tej sałatki. Składniki: 100 g ryżu brązowego Zobacz więcej
Cześć =) Bardzo lubię ryby, ponieważ są smaczne i zdrowe. Od dziecka łowię je w Okoninach Nadjeziornych. Dziś przedstawiam smażonego pstrąga, którego zjadłem podczas niedawnego obiadu urodzinowego u Zobacz więcej
SePichce
SePichce Obserwuj blogaObserwujesz bloga
SePichce.pl
Pstrąg łososiowy

Pstrąg łososiowy 5007

0
by Witold Wildner | | Pstrąg łososiowy grillowany ... na dwa sposoby. Składniki : - pstrąg łososiowy - sól, pieprz, czosnek - sos sojowy ciemny - olej Wersja pierwsza: dzwonka pstrąga marynujemy w Zobacz więcej
na tarce jarzynowej ( grube oczka ). Wymieszać wszystko delikatnie z żółtkiem .Doprawić pieprzem i sosem sojowym . Ułożyć na talerzyku , udekorować ( ja użyłam do dekoracji odrobiny ikry z pstrągaZobacz więcej
open7days
open7days Obserwuj blogaObserwujesz bloga
open7days
Pstrąg cytrusowy

Pstrąg cytrusowy 141

0
Pstrąg jest marynowany w mieszance skórek cytrusowych, rodzynek , chilli i imbiru. Daje niesamowity efekt z delikatnym mięsem tej ryby. Mieszanka do marynowania: Skórka limonki i pomarańczy bardzo Zobacz więcej
Bardzo fajna rybka na grilla. Dzięki liściom delikatne mięso pstrąga nie przypala się, ani nie wypływa. Polecam, musicie zrobić to danie :) Zapraszam wszystkich do polubienia mojego bloga na Facebooku Zobacz więcej