pulpety z lina

Śledzie wsosie musztardowymSzczupak po żydowskuKarp po polskuKnysze zkapustąBudyń zrybyŁamańce zmakiemPiernikKompot zsuszonych owoców Propozycja VZupa grzybowa zkładzionymi kluseczkamiSałatka Zobacz więcej
ARCHIWUM 2014 (17) czerwiec (4) maj (2) kwiecień (2) marzec (1) luty (6) styczeń (2) 2013 (44) październik (2) lipiec (4) czerwiec (1) maj (4) kwiecień (8) marzec (2) luty (14) styczeń Zobacz więcej
ARCHIWUM 2014 (17) czerwiec (4) maj (2) kwiecień (2) marzec (1) luty (6) styczeń (2) 2013 (44) październik (2) lipiec (4) czerwiec (1) maj (4) kwiecień (8) marzec (2) luty (14) styczeń Zobacz więcej
ARCHIWUM 2014 (17) czerwiec (4) maj (2) kwiecień (2) marzec (1) luty (6) styczeń (2) 2013 (44) październik (2) lipiec (4) czerwiec (1) maj (4) kwiecień (8) marzec (2) luty (14) styczeń Zobacz więcej
DO PIECZYWA ZALECANE Masło, twarożek, jaja na miękko, jajecznica na parze, pasta z cielęciny, drobiu. W ograniczonej ilości margaryna miękka, miód, marmolada, chude wędliny ( szynka, polędwica, Zobacz więcej
w naszym organizmie A dla dbających o linie cenna informacja bo w 100 gr. ma jedynie 15 kcal. Czyli już wiemy co jemy a teraz kilka wskazówek kulinarnych. ZUPA - KREM POMIDOROWA Z PULPECIKAMI - DLA 8 Zobacz więcej
, takie jak karasie, karpie, leszcze, liny, okonie, sandacze, sumy, szczupaki i węgorze. Mogły być to np. karaś w śmietanie, karp w szarym sosie, po polsku w sosie korzennym z jarzynami, po żydowsku ( Zobacz więcej