pulpety z lina

Śledzie wsosie musztardowymSzczupak po żydowskuKarp po polskuKnysze zkapustąBudyń zrybyŁamańce zmakiemPiernikKompot zsuszonych owoców Propozycja VZupa grzybowa zkładzionymi kluseczkamiSałatka Zobacz więcej
ARCHIWUM 2014 (17) czerwiec (4) maj (2) kwiecień (2) marzec (1) luty (6) styczeń (2) 2013 (44) październik (2) lipiec (4) czerwiec (1) maj (4) kwiecień (8) marzec (2) luty (14) styczeń Zobacz więcej
ARCHIWUM 2014 (17) czerwiec (4) maj (2) kwiecień (2) marzec (1) luty (6) styczeń (2) 2013 (44) październik (2) lipiec (4) czerwiec (1) maj (4) kwiecień (8) marzec (2) luty (14) styczeń Zobacz więcej
ARCHIWUM 2014 (17) czerwiec (4) maj (2) kwiecień (2) marzec (1) luty (6) styczeń (2) 2013 (44) październik (2) lipiec (4) czerwiec (1) maj (4) kwiecień (8) marzec (2) luty (14) styczeń Zobacz więcej
roślin strączkowych, jaja na twardo. MIĘSO, DRÓB, RYBY ZALECANE Chude: cielęcina krółik, kurczak, indyk Chude ryby: dorsz, sola, płastuga, szczupak, morszczuk, mintaj, sandacz, pstrąg, lin, flądra. Zobacz więcej
w naszym organizmie A dla dbających o linie cenna informacja bo w 100 gr. ma jedynie 15 kcal. Czyli już wiemy co jemy a teraz kilka wskazówek kulinarnych. ZUPA - KREM POMIDOROWA Z PULPECIKAMI - DLA 8 Zobacz więcej
Polski. A tradycję, jeszcze dawniejszą niż przedwojenna, mamy przebogatą. Kiedy czytam opisy dawnych obiadów, kolacji, nie tylko świątecznych, aż kręci się w głowie. Niezwykła różnorodność i Zobacz więcej