puree z dyni such

{{headerMessage}}
nie dodałam rodzynek bo M je nie lubi. Nie polałam też ciasta polewą bo... no cóż, nie zdążyłam :) Zniknęło w mgnieniu oka :) To pierwszy w tym sezonie wypiek z dynią ale na pewno nie ostatni :) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pierwsze dwa dyniowe smakołyki przygotowane na bazie poniższego musu już wkrótce :-) I have donepumpkin carvinga bit earlier this year, not just before Halloween, so that I could show you the results Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Byłam ciekawa czy tak kultowy wypiek daje się przerobić na wersję bardziej wegańską. I da się. Podane w składnikach jajka możecie z powodzeniem zastąpić poprzez podwojenie ilości dyniowego puree. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, przygotowałam jez zieloną fasolką, pieczarkami i czerwoną papryką. Dodałam dużą ilość kurkumy, a smak wzbogaciłam gęstym, tłustym mleczkiem kokosowym. Tak jak pisałam wyżej, nie zabrakło w tym daniu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
& Beyond Links to Reads: January 2015 - February is here. I am a bit late with previous month’s Links to Reads, but better late than never. Here’s a selection of some of the interesting Zobacz więcej
{{headerMessage}}
jest neutralny w smaku, a po ugotowaniu zostaje pięknie czarny. Spaghetti al nero di sepia to jeden z moich ulubionych maka... 4 godziny temu Kuchnia szeroko otwarta... Tortilla z grillowaną piersią Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Cuisine Cytrynowy makowiec. Lemon poppy seed cake. - 225 g bezglutenowej skrobi pszennej*225 g skrobi kukurydzianej*300 g cukru + 2 łyżki300 g masła bez laktozy14 jajekskórka i sok z 1 cytryny2 Zobacz więcej