purre z zielonego groszku z miętą

. Na tej samej patelni rozgrzewamy kolejne kilka łyżek oliwy i smażymy polędwiczki max. 2 min. z jednej strony. Dolewamy 200 ml cydru i redukujemy do połowy na dużym ogniu. Dodajemy śmietanę i Zobacz więcej
Jestem zachwycona tym, co właśnie zjadłam i co widzicie niżej. Cudowne, cudowne w smaku ! :) Absolutny misz-masz , który powstał jak to zazwyczaj u mnie bywa z rzeczy, które znalazłam w lodówce: Zobacz więcej
Jeśli nie macie jeszcze pomysłu na weekendowy obiad- szczerze polecam Wam to danie. Efektowne, eleganckie idealne na świąteczny obiad. Zaskoczeniem powinno się okazać purre ziemniaczane z groszkiem, Zobacz więcej
: 2 papryki torebka białego ryżu czerwona cebula oliwa z oliwek puszka groszku sól curry kawałek sera goudy Ryż gotujemy w osolonej wodzie, w między czasie przecinamy papryki na pół i pozbawiamy Zobacz więcej
kolorowo-torcikowo Wyświetl mój pełny profil Sezon truskawkowy PRZEPISY babeczki/muffiny babka Boże Narodzenie ciastka ciasto kruche deser dla alergika do chleba drożdżowe drób kasza makaron mazurek Zobacz więcej
Strony strona główna współpraca Torcikowa szkoła piątek, 26 lipca 2013 Sałatka z fasolki szparagowej 250 g gotowanej fasolki szparagowej 1/2 białej cebuli mała puszka kiełków 150 g fety 2 łyżki pestek Zobacz więcej
papryką i ananasem Karkówka ze śliwką z szynkowaru Karkówka ze śliwką, pieczone kasztany i brokuł Karmelowe ciasto z dynią Karp w galarecie Karp w pieczarkach Karpatka tradycyjna Kartofle księżnej - Zobacz więcej
w korzennej zalewie Dyniowe pancakes z miodem z mniszka Dżem jabłkowo-miętowy Dżemik jabłkowy Dziwak E Eklerki Expresowe risotto z szynką i krewetkami F Fantazja o pomidorowym kwiecie Farfale z Zobacz więcej