qmp

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
Dotychczas nie miałam wiele sposobności do gotowania z wołowiną. Zawsze myślałam, że nie przepadam za czerwonym mięsem... do czasu. Zaproszenie na warszataty z wołowiną QMP przyjęłam z myślą, że może Zobacz więcej
Beta
Beta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Stare Gary
Lekcja gotowania - wołowiną QMP

Lekcja gotowania - wołowiną QMP 113

0
{{headerMessage}}
LEKCJA GOTOWANIA Z GRZEGORZEM ŁAPANOWSKIM WOŁOWINA QMP WARSZAWA 26.08.2014 Przyznaję, było mi strasznie przykro, kiedy okazało się, że nie wygrałam udziału w warsztatach z Grzegorzem Łapanowskim - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Grzegorz Łapanowski iFood Lab Studio Pod koniec sierpnia uczestniczyłam w niezwykłych warsztatach kulinarnych poświęconych wołowinie najwyższej jakości, czyli Dobrej Wołowinie QMP (więcej informacji Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wołowina QMP jest niesamowita, bardzo smaczna i daje mnóstwo możliwości. W tym przeświadczeniu utwierdziła mnie przesyłka od Dobrej Wołowiny i mięso, które w niej znalazłam. Z dwóch paczek z częścią Zobacz więcej
Ania
Ania Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Bajkorada
Dziecięce warsztaty z wołowiną QMP

Dziecięce warsztaty z wołowiną QMP 41

0
{{headerMessage}}
W zeszłym tygodniu razem z dziećmi wybrałam się na warsztaty kulinarne prowadzone przez Ambasadora kampanii QMP(Quality Meat Program) - Wołowina zawsze dobra - Szefa Grzegorza Łapanowskiego. Z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Od ubiegłego roku, co jakiś czas, mam przyjemność brać udział w wydarzeniach organizowanych w ramach kampanii QMP-Dobra Wołowina. W lipcu brałam udział w konkursie na Mistrza Wołowiny a w ubiegłym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przemiłe spotkanie w Food Lab Studio Wspaniali, serdeczni i zapaleni do gotowania ludzie, świetne miejsce pełne przestrzeni i pozytywnej energii oraz najlepsza wołowina ze znakiem jakości QMP, czego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
28 maja na zaproszenie Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego miałam ogromnąprzyjemnośćuczestniczyćw warsztatachkulinarnychprogramuQMP - Wołowina zawsze dobra. Warsztaty poprowadził ekspert Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w komentarzach, postaram się podesłać :) Menu warsztatów Z Grzegorz Łapanowski Biedny kawałek wołowiny, do którego dorwały się blogerki z aparatami Po przygotowaniu potraw - degustacja Chimichuri Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W zeszłym tygodniu miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w spotkaniu promującym Dobrą Wołowinę QMP. Spotkaliśmy się w gronie blogerów i dziennikarzy na statku Stalmach, który zabrał nas w bardzo Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jeszcze pod koniec czerwca miałam przyjemność uczestniczyć w ciekawym i pysznym wydarzeniu promującym wołowinę QMP. Podczas rejsu statkiem po Wiśle o zaletach tego mięsa opowiadała profesor Zobacz więcej
{{headerMessage}}
pora nadrobić zaległości. niedawno zapraszałam Was do głosowania na moją pieczeń ziołową w konkursie "Zostań Mistrzem Wołowiny QMP*". i tym, którzy na mnie głosowali serdecznie dziękuję, gdyż trafiłam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W ostatnim tygodniu miałam okazję pojechać do Warszawy i uczestniczyć w warsztatach prowadzonych przez Grzegorza Łapanowskiego.Ich temat był bliski mojemu sercu: "Wołowina QMP w daniach z całego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W zeszłym tygodniu dostałam zaproszenie na warsztaty pod hasłem „Z wołowiną QMP dookoła świata”. Nie ukrywam, że były to dla mnie pierwsze warsztaty kulinarne na jakich byłam. Natychmiast Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepisy » Moim okiem » Z wołowiną QMP dookoła świata! czyli warsztaty kulinarne z Grzegorzem Łapanowskim » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre gotowanie Twoja książka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
QMP (QualityMeatProgram) to nic innego jak system certyfikacji mięsa wołowego, stworzony po to, by wspierać produkcję dobrej wołowiny. Wołowina QMP pozyskiwana jest ze specjalnie wyselekcjonowanych Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Półwiejska 42. Wydarzeniu od strony kulinarnej przewodniczył szef kuchni Tomasz Purol. Warsztat Wołowina QMP, Blow Up Hall Poznań – surowce czekają Warsztat Wołowina QMP, Blow Up Hall Poznań – Zobacz więcej
{{headerMessage}}
cebulka przyprawy: pieprz chilli cayenne, ostra papryka, przyprawa do mięsa mielonego, pieprz, sól olej PRZYGOTOWANIE: Makaron gotujemy al dente w wodzie z dodatkiem łyżki soli i oleju. Na patelni Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Raj dla podniebienia! oczywiście miłośników wołowiny. To kolejna propozycja z wykorzystaniem wołowiny krzyżowej QMP. bardzo kruche i delikatne, pełne smaku. U nas z ziemniakami i surówka z kapusty Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tatar z górnej zrazowej z piklowanymi warzywami Dziś na blogu krótka relacja z Lekcji gotowania z wołowiną QMP, którą poprowadził Grzegorz Łapanowski, ambasador programu Dobra wołowina QMP, a w której Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: