quich

{{headerMessage}}
Przepis ten przenosiłam ze starej strony bloga. I choć wiem, że sezon na kurki zakończył się jakiś czas temu, wczoraj udało mi się kupić opakowanie moich ulubionych grzybków. {odrzucam Wam więc Zobacz więcej
{{headerMessage}}
poniedziałek, 07 stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich w nowym roku. Odpowiadając na pytania o brak wpisów - nowa strona bloga jest w trakcie przygotowań i tam zapraszam. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, posmaruje, znowu wsadzi nóż, posmaruje… a potem taki z zawartością słoik idzie w kolejne i kolejne ręce… Quich jaki jadłam był zimny i mdły, sałatka – parę listków, makaroniki w powalającej cenie, a Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pierwszy raz zrobiłam ten quich dawno temu, zasmakował nam niesamowicie, gdyż we dwoje zjedliśmy całą sporą foremkę. Później dłuższy czas staraliśmy się odszukać tamten przepis i w końcu udało się. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kleine quich mit gorgonzola und epfel. Pizza nahasło jesień Jest mi Wstyd, więc robię konkurs Sernik zprzypalanym masłem The post Najabłka doSonomy appeared first on Gotuje, bo lubi. Zobacz więcej
Tani Talerz
Tani Talerz Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Tani Talerz
Quiche, nie kicz;)

Quiche, nie kicz;) 213

0
{{headerMessage}}
lub pół paczki mrożonych) 1 czerwona papryka 1 cebula 5 pieczarek 5 plasterków boczku 3 ząbki czosnku sól, pieprz SKŁADNIKI NA MASĘ JAJECZNO-ŚMIETANOWĄ: 3 jajka 3 łyżki śmietany ser żółty do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ciasto i wykładamy ciastem formę. 5. Ciasto nakłuwamy widelcem w kilku miejscach. Wkładamy do nagrzanego do 200 C piekarnika. Piec ok. 15 minut. 6. Ubijamy jajka ze śmietaną. Doprawiamy pieprzem i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sezon na szparagi w pełni, więc warto to wykorzystać. Pomysłów na użycie szparagów są tysiące i pewnie każdy ma swój ulubiony. Ja swojego ciągle poszukuję. Tym razem postanowiłam zrobić quich z ich Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jak co roku... już są! Szparagi, w najbliższych dniach nie będę jadła nic innego! Dziś przepis na pyszny quich, który sprawdza się na ciepłoi na zimno. Składniki ciasto: 250g mąki pszennej 100 ml Zobacz więcej
{{headerMessage}}
zeskrzynki. Pocichu iwtajemnicy. Babcia Tosia piekła pyszne ciasta iszarlotki, alejeżeli chodzi ojabłka tozawsze będę wspominać jej placuszki, które wszyscy wprost uwielbiałyśmy iktóre babcia smażyła Zobacz więcej