racuchy na budyniu w proszku

Szybkie racuszki z jabłkiem, cynamonem z dodatkiem proszku do pieczenia. 2 szkl.mąki 1 szkl. mleka , kefiru lub maślanki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 jajka 3 łyżki cukru 1 -2 jabłka 1 łyżeczka Zobacz więcej
Śniadanie na wynos z granolą w proszku - Śniadanie - lekkonatalerzu - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU lekkonatalerzu Śniadanie na wynos z granolą w proszku (21.03.2017)Mini paschy Zobacz więcej
Triffle śniadaniowe na granoli w proszku z rabarbarem - Śniadanie - lekkonatalerzu - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU lekkonatalerzu Triffle śniadaniowe na granoli w proszku z Zobacz więcej
Dziś mniej zdrowo. Podróż sentymentalna w czasy młodości, kiedy przygotowywało się taką czekoladę z mleka w proszku ;). Przepis Kasi R. Składniki (forma o wymiarach 20 x 20 cm): - 200 g masła - 1 i Zobacz więcej
Najprostsza słodycz na podwieczorek lub do porannej kawy :-) Składniki: 1 op. wafli 1 szkl cukru 1/2 szkl wody 250 g margaryny 2 czubate łyżki kakao 1 1/2 szkl mleka w proszku Wykonanie: Cukier, Zobacz więcej
trzascy
trzascy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
lekkonatalerzu
Granola w proszku

Granola w proszku 16

Granola w proszku - Śniadanie - lekkonatalerzu - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU lekkonatalerzu Granola w proszku (06.03.2017)Szpinakowe pierogi z kapustą, kaszą orkiszową i Zobacz więcej
Taka granola w proszku jest super! Świetnie nadaje się do dekoracji wielu dań, niesamowicie smakuje w połączeniu z jogurtem i owocami, jest jeszcze bardziej chrupiąca! W jednym słoiku trzymam granolę Zobacz więcej
Im więcej nowości w kulinariach, tym mocniej zamykam się w mojej skorupie. Czasami po coś sięgnę, spróbuję, poeksperymentuję. Kupię nowe, później o tym zapomnę i leży nieużywane - nasiona chia na Zobacz więcej
Ekspresowe szyszki na mleku w proszku Składniki: 35 g ryżu preparowanego pół szklanki cukru pół szklanki mleka w proszku mleko - mleko dodajemy w takiej ilości, aby uzyskać gęstą, ale płynną masę Zobacz więcej
Muesli w proszku dla Hello Zdrowie; Na kilka dni przed świętami w głowie Wam pewnie tylko pierniki i śledzie, a ja tu wyskakuję z muesli... Ale pomyślałam, że niektórzy mogą poszukiwać pomysłów na Zobacz więcej
Jest to jedyny mazurek jaki robi się w mojej rodzinie. Dlaczego? Ponieważ ma tak niesamowity smak, że czasami mama w trakcie Świąt musi dorabiać kolejny :) Musicie go spróbować, koniecznie! Składniki Zobacz więcej
Gotowi na lany poniedziałek?! Bo ja tak :D Wodne jajeczka już naładowane i mam nadzieję, że zaskoczę moją rodzinkę mokrą niespodzianką...zobaczymy kto w tym roku zmoczy wszystkich jako pierwszy :) Zobacz więcej
Mleko w proszku - zawsze mam z nim problem. Używam go rzadko, ale zawsze gdy je mam to zużywam część do wypieków, a druga część zostaje. Odkładam na półkę, patrzę za miesiąc, a tu jest Zobacz więcej
Pierwszy raz chyba robiłam taką polewę do ciasta..Nie pomyślałam, żeby zrobić oddzielne zdjęcie z polewy, ale postanowiłam zrobić oddzielny wpis z przepisem na polewę..polecam taką polewę nie tylko do Zobacz więcej
Witam Kochani tego ciepłego słonecznego dnia :-) Dziś przychodzę do Was z bardzo fajnym ciastem, które łączy w sobie te cechy, które najbardziej lubię: pięknie wygląda, jest łatwe w wykonaniu, jest Zobacz więcej
Koktajl bananowo-truskawkowy z burakiem w proszku Burak w proszku to moje ostatnie odkrycie. Tutaj przy okazji chciałabym podziękować mojej koleżance z forum Ani, która mi buraka w proszku poleciła. Zobacz więcej
Muesli w proszku dla Hello Zdrowie; Na kilka dni przed świętami w głowie Wam pewnie tylko pierniki i śledzie, a ja tu wyskakuję z muesli... Ale pomyślałam, że niektórzy mogą poszukiwać pomysłów na Zobacz więcej
Wafle z kawą zbożową, to jeśli dobrze pamiętam mój pierwszy w życiu „ wypiek”. Robiłam je często w podstawówce a później o nich zapomniałam i do teraz nie jadłam ich ponownie. Nie mam niestety tamtego Zobacz więcej
Uwielbiam tę polewę za fantastyczny posmak mleka w proszku i egzotyczny aromat kokosa. Najlepiej stosować ją do ciast i batoników ponieważ nie zastyga na zupełnie twardo. Doskonale smakuje na Zobacz więcej
Twaróg to bogactwo pełnowartościowego, łatwostrawnego iprzyswajalnego białka. Dzięki jego wykorzystaniu możemy zróżnicować posiłki i za każdym razem otrzymywać „coś” pysznego. Kto nie lubi pierogów z Zobacz więcej