rafał kosiński

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
i zarazem przyjemne wnętrze, o czym przekonałam się już podczas kwietniowych warsztatów. A dzisiaj dodatkowo przywitał nas przyjemny chłodek wewnątrz, co w taki upalny dzień jak dzisiaj, przyjęliśmy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Deligth Rafał Kosiński podzielił się kilkoma trikami, a na koniec somelier (niestety nie spamiętałam nazwiska) poczęstował nas niesamowicie smacznymi austriackimi winami: wiedeńskim rieslingiem Zahel Zobacz więcej
{{headerMessage}}
mogłam spróbować oleju z orzechów laskowych, różanego czy z awokado. I powiem Wam, że ten z orzechów laskowych jest moim numerem jeden :) W drugiej części spotkania, szef kuchni restauracjiDelight Zobacz więcej
{{headerMessage}}
restauracji Delight, Rafał Kosiński oraz jego zastępca Piotr Wronka przedstawili nam program warsztatów. Po krótkim wstępie przystąpiliśmy do degustacji biopieczywa Panesco oraz różnych smakowych Zobacz więcej
{{headerMessage}}
browarów. Na miejscu wypiekane są grissini, bułeczki z oliwkami i suszonymi pomidorami i pyszna pizza. Szefem kuchni i osobą odpowiedzialną za tworzenie menu restauracji jest Rafał Kosiński. Funkcję Zobacz więcej
{{headerMessage}}
również trafią do karty. Doskonała atmosfera jaka tu panuje, oraz wyśmienita kuchnia i wspaniała obsługa sprawiły że andel's Hotel Cracow należy do 25 najlepszych hoteli w Polsce i ponownie został Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: