rafał kosiński

ZOBACZ TAKŻE:

i zarazem przyjemne wnętrze, o czym przekonałam się już podczas kwietniowych warsztatów. A dzisiaj dodatkowo przywitał nas przyjemny chłodek wewnątrz, co w taki upalny dzień jak dzisiaj, przyjęliśmy Zobacz więcej
Deligth Rafał Kosiński podzielił się kilkoma trikami, a na koniec somelier (niestety nie spamiętałam nazwiska) poczęstował nas niesamowicie smacznymi austriackimi winami: wiedeńskim rieslingiem Zahel Zobacz więcej
mogłam spróbować oleju z orzechów laskowych, różanego czy z awokado. I powiem Wam, że ten z orzechów laskowych jest moim numerem jeden :) W drugiej części spotkania, szef kuchni restauracjiDelight Zobacz więcej
restauracji Delight, Rafał Kosiński oraz jego zastępca Piotr Wronka przedstawili nam program warsztatów. Po krótkim wstępie przystąpiliśmy do degustacji biopieczywa Panesco oraz różnych smakowych Zobacz więcej
browarów. Na miejscu wypiekane są grissini, bułeczki z oliwkami i suszonymi pomidorami i pyszna pizza. Szefem kuchni i osobą odpowiedzialną za tworzenie menu restauracji jest Rafał Kosiński. Funkcję Zobacz więcej
również trafią do karty. Doskonała atmosfera jaka tu panuje, oraz wyśmienita kuchnia i wspaniała obsługa sprawiły że andel's Hotel Cracow należy do 25 najlepszych hoteli w Polsce i ponownie został Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: