ratatuji

ZOBACZ TAKŻE:

Jest to kolejne danie które powstało z pozostałości po innym obiedzie, tym razem po ratatuji. Jedynie doprawione inaczej żeby nie popaść w rutynę. Polecam spróbowanie takiego połączenia smaków!! czas Zobacz więcej
po ratatuji, ktr robi zwykle. Skadniki: 1 bakaan, obrany i pokrojony na plasterki (nie obieraam), 4 dag masa (moe by te oczywicie oliwa) 1 cebula, posiekana, 1 zbek czosnku, posiekany, 1 czerwona Zobacz więcej
w ratatuji, żeby można było wbić jajka. Wbijamy po 2 jajka w każdą wolną przestrzeń, solimy je i pieprzymy. Na około 3 minuty zostawiamy na ogniu, a potem całą patelnię przekładamy na 5 minut do Zobacz więcej
dziaki. Takie, jakie lubi najbardziej 10-15cm. Troch wiksze nadaj si jeszcze do ratatuji a takie cakiem due do niczego ju si nie nadaj. Jeli przypadkiem zd wyrosn wiksze pomidzy wizytami na dziace to Zobacz więcej
et faites cuire sur feu moyen pendant 40 minutes en remuant de temps en temps. (j'aime quand les légumes gardent encore leur texture). Moi, je sert la ratatouille froide ou tiède, car c'est ainsi le Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: