razowa legumina

Kromek
Kromek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kromek LIGHT
Dzień #5 Przygotowania.

Dzień #5 Przygotowania. 86

0
{{headerMessage}}
:) Nie mam dziś weny do pisania ,więc kończę. A ćwiczenia wczoraj i dziś były, były :) Śniadanie: - bułka grahamka z szynką drobiową, konserwową, ogórkiem i kolendrą - herbata grejpfrutowa SlimSpa 2 Zobacz więcej
Kromek
Kromek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kromek LIGHT
Placuszki z Kaszy Manny

Placuszki z Kaszy Manny 174

0
{{headerMessage}}
Od czasów mojej najważniejszej diety, uwielbiam wszystko co zdrowe. Otręby, chleb razowy, musli, chudy jogurt, wafle ryżowe .... no i manna! Kiedyś po prostu nienawidziłem, a tu proszę bardzo! Robię Zobacz więcej
{{headerMessage}}
biegam do łazienki. Trochę ćwiczę .Trochę, bo więcej niestety nie mogę .... ; / A to jadłem m.in. w te dni. Poza tym standard : chleb razowy z chudą szynką, siemie lniane, jogurt naturalny, warzywka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
spacerowałam sobie spokojnie po blogu Komarki i zatrzymałam się, żeby przyjrzeć się leguminie. Tak, myślę, że to było wtedy. Zapatrzyłam się, a on wykorzystał moment mojej nieuwagi! Od tamtego czasu Zobacz więcej
tarzynka
tarzynka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
tarzynkowo
A na deser... legumina.

A na deser... legumina. 765

3
{{headerMessage}}
- pyszne są też z chleba razowego, nie tylko z bułki. Albo kroję w kostkę, suszę na patelni na małym ogniu często mieszając. Czasem posypuję ziołami prowansalskimi. Wkładam powstałe grzanki do puszki Zobacz więcej
sklorek
sklorek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pyry na Gaz
Czy z tej mąki będzie chleb?

Czy z tej mąki będzie chleb? 276

0
{{headerMessage}}
– pieczywo 1850 Graham – pieczywo pełnoziarniste 2000 Razowa – pieczywo, ciasta pełnoziarniste Maki żytnie dzielimy natomiast na następujące typy: typ 580 – żytnia jasna typ 720– pytlowa typ 1400 – Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na targu, jak w kinie – i zysk dla kieszeni, a rozmaitość dla kuchni”. Wśród przepisów można znaleźć receptury na przygotowanie kardów, boćwiny, topinamburów a nawet słodkich ziemniaków. Doktor Zobacz więcej
{{headerMessage}}
,Magda zEat This Blog,Ania zMoja w tym głowa, Kasia zRazowych CiasteczekiMaja zWszystko co kocham. Poznałyśmy się dzięki organizacji:Trójmiejska Solniczkai postanowiłyśmy otworzyć w Gdańsku swoją Zobacz więcej
katnova
katnova Obserwuj blogaObserwujesz bloga
KATNOVA
Mąka

Mąka 49

6
{{headerMessage}}
nietolerancji glutenu czy alergii na gluten. Moje ulubione mąki znajdziecie u PUREREIN. Podział mąk: I. glutenowe pszenna – najpowszechniej używana mąka, uzyskiwana z pszenicy, występuje w różnych Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- Czary-gary w kuchni Tort brzoskwiniowy - Szóste niebo Torcik makowo-bakaliowy - Kulinarne Wariacje Tort orzechowy z kremem truflowym - Wiem co jem ROLADY Rolada z czekoladowym kremem- Pink Envelope Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przepisie)– nadaje potrawom lekko orzechowy smak. Przydatna do panierowania. Popping z amarantusa (amarantus ekspandowany, jak popcorn, pod wpływem gorącego powietrza) można wykorzystać do ciasteczek Zobacz więcej