recenzje

Zwyczajny.pl to strona, gdzie możemy umówić się na wspólne posiłki z nieznanymi osobami, które też mieszkają w Warszawie. Jestem wielką fanką klubów kolacyjnych i wspólnych obiadów. To takie posiłki Zobacz więcej
Gotowaniezpasja.pl, to blog prowadzony przez Pawła Łukasika i Grzegorza Targosza. Ich druga książka – “Retrowarzywa” opowiada o różnorodności warzyw, które kiedyś były jadane codziennie, ale potem Zobacz więcej
Jedną z najgorętszych premier kulinarnych tego miesiąca było “Sirocco” Sabriny Ghayour . Sabrina stała się znana, kiedy jej klub kolacyjny i pierwsza książka “Persiana” odniosły wielki sukces w Zobacz więcej
Cześć ! Jakiś czas temu było mi dane spróbować słynnych roślinnych jogurtów firmy Alpro. Niestety są one niedostępne w Polsce a szkoda bo pomimo dość wątpliwego składu, zachwyciły mnie w smaku ! Po Zobacz więcej
ada1997
ada1997 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Vanilla Plan
L'Oreo Legal Cakes - recenzja

L'Oreo Legal Cakes - recenzja 38

Pamiętacie recenzję proteinowego batona, nazywanego powszechnie,,oreo"? Dziś mam dla Was kolejną perełkę, której wygląd przywodzi nam na myśl tradycyjne oreo - tym razem baton L'Oreo! Kupiłam go w Zobacz więcej
Recenzja książki: "Sirocco". | Bezglutenowe Kuchenne Wariacje Skip to content Szukaj: Bezglutenowe Kuchenne Wariacje Kulinarny blog z bezglutenowymi przepisami na potrawy słodkie i wytrawne :) HOME O Zobacz więcej
Przetwory to polska tradycja. To wspomnienia z dzieciństwa i dziecięcy podziw dla słojów w spiżarni dziadków. To wspomnienia ulubionych smaków i silnych męskich dłoni otwierających słoik. To też Zobacz więcej
Vin
Vin Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Co tak pachnie?
CHIAS shake – recenzja

CHIAS shake – recenzja 26

Jakiś czas temu dostałam do przetestowania nowość marki Chias. Mianowicie shake na bazie nasionek chia. Napoje są sprzedawany w szklanych buteleczkach (200ml). Co jest zdecydowanie na plus patrząc na Zobacz więcej
Do Kasi Bem chodziłam kiedyś na jogę w szkole na Żurawiej. Wprawdzie nie na tyle często, żeby mieć takie rezultaty jak ona, ale wiem, że to sprawdzona osoba, która wie o czym mówi, jeśli chodzi o Zobacz więcej
Ina z roślinnego bloga truetastehunters.com zaczęła gotować z miłości. Początkowo nie była to miłość do gotowania, tylko do pewnego mężczyzny, który dobrze gotował. Dość typowe jest to, że przejście Zobacz więcej
Joanna Niedobecka z bloga domowe-wypieki.pl uważa, że deser to dzieło sztuki. Jej przepisy są dla tych, którzy lubią eksperymenty, pracochłonne desery, którymi można się pochwalić w towarzystwie, ale Zobacz więcej
Dzi
Dzi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
karmelowy.pl
Restauracja Si – recenzja

Restauracja Si – recenzja 30

Jakiś czas temu zostałam zaproszona przez Zomatona foodie meetup! w Restauracji Si znajdującej się przy ulicy Marszałkowskiej 115 w Warszawie. Pierwszy raz zostałam zaproszona na tego typu imprezę, Zobacz więcej
Skrócona wersja praktycznych informacji z gruntownie opracowanych książek R. Chutkan "Dobre bakterie" i "Zdrowa lekkość brzucha". Podana w poręcznej formie leksykonowej, która pozwala na szybkie Zobacz więcej
Książka o smaku Gruzji to nie tylko książka kulinarna. Smak tworzą przecież ludzie, ich portrety, opowieści z podróży i klimat miejsca, gdzie rosną składniki, które będziemy jeść. “Gruziński smak” to Zobacz więcej
Właśnie przeczytałam grecką książkę kucharską napisaną przez australijskiego szefa kuchni, który ma też korzenie włoskie i którego misją jest pokazywanie światu nowoczesnej kuchni greckiej bez Zobacz więcej
Jeśli chcielibyście poczuć jak gotuje się w mikroskopijnej kuchni w Nowym Jorku, gdzie można dostać prawie każdy składnik świata, to “Smitten Kitchen” Deb Perelman jest dla was. Szczerze mówiąc nie Zobacz więcej
Jestem przyrodofilem gawędziarzem, bo czas spędzam raczej przed komputerem w mieście niż w kontakcie z przyrodą, ale za to bardzo lubię czytać o roślinach, zwierzętach i życiu na wsi. Na moje Zobacz więcej
Witajcie ! ależ ten czas ucieka, już kwiecień, niebawem Wielkanoc. Dzisiaj zapraszam na recenzję książki o zdrowych ziarenkach. Chia, amarantus, quinoa, konopie, len. Wszyscy je już właściwie znamy i Zobacz więcej
Kohersen Mycook – recenzja - Ugotowane Pozamiatane Facebook Instagram Ugotowane Pozamiatane Toggle Navigation O mnie/Kontakt Ugotowane Najlepsze Na Wielkanoc Detoks i dieta Na obiad Sałatki Kanapki Zobacz więcej
Witam! Kochani dzisiaj mam dla Was recenzję książki Weroniki Madejskiej "Słodkie sekrety czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem". To już druga propozycja autorki, która na co dzień Zobacz więcej