recenzje kulinarne

{{headerMessage}}
Fotografia kulinarnarecenzja książki To kolejna książka o fotografii kulinarnej. I znów tak jak przy lekturze „Ujęć ze smakiem” staje przed wyborem. Albo na blogu będą pojawiały się smakowite, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Mój ulubiony gatunek książek kulinarnych to takie, gdzie fabuła przeplata się z przepisami, które były ważne dla rozwoju wypadków. W ten sposób mogę lepiej wejść w kuchnię konkretnego miejsca na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kulinarne Korei Autorka: Magdalena Tomaszewska-Bolałek Wydawnictwo: Hanami Data publikacji: kwiecień 2015 Ilość stron: 304 Oprawa: twarda Artykuł “Tradycje kulinarne Korei” – recenzja pochodzi z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przewodnik Kulinarny Auguste Escoffier Facebook Instagram Ugotowane Pozamiatane Toggle Navigation O mnie/Kontakt Ugotowane Sylwester i Karnawał Sałatki Comfort Food Mięsny jeż Kiszonki Na śniadanie Zobacz więcej
SmakLick
SmakLick Obserwuj blogaObserwujesz bloga
SmakLick
Jak napisać recenzję kulinarną?

Jak napisać recenzję kulinarną? 65

0
{{headerMessage}}
Jeszcze kilka lat temu targi Natura Food kojarzone były z ekstremalnym odłamem ekologicznych aktywistów. Dziś to poważna, duża impreza, na którą przyjeżdżają kucharze, eksperci, dziennikarze prasy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzięki współpracy z wydawnictwem Helion otrzymałam do recenzji książkę o fotografii kulinarnej pt. „Fotografia Kulinarna dla blogerów” autorstwa Matta Armendariz. Książkę otrzymałam i przeczytałam już Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzięki współpracy z wydawnictwem Helion otrzymałam do recenzji książkę o fotografii kulinarnej pt. „Fotografia Kulinarna dla blogerów” autorstwa Matta Armendariz. Książkę otrzymałam i przeczytałam już Zobacz więcej
{{headerMessage}}
„Fotografia kulinarna dla blogerów” to 3 książka wydana przez Helion dotycząca fotografii kulinarnej. Po „Fotografii kulinarnej” i „Ujęciach ze smakiem” przyszedł czas na książkę napisaną przez Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Czas na kolejną recenzję w kąciku Dietetycznej biblioteczki. Dziś postanowiłam podzielić się z Wami moją opinią na temat książki Jamiego Olivera „Kulinarne wyprawy Jamiego”. Książkę tę wygrałam w 2014 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Po lekturze i recenzjach biografii Gordona Ramsaya i Jamie Olivera, czas na kolejną postać ze świata kulinarnych celebrytów – Nigellę Lawson. Gilly Smith (która ma na koncie również wspomnianą książkę Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Gdy zaczynałam prowadzić tego bloga (było to już 6 lat temu, a nie był to mój pierwszy blog kulinarny!), nie było zbyt wielu wskazówek jak radzić sobie ze stroną wizualną. Już wtedy intuicja Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Zaczynamy nowy cykl postów.Będzie o jedzeniu w kulturze, czyli trochę o książkach, czasopismach, programach kulinarnych, filmach, a także trochę o ciekawych blogach i stronach kulinarnych.Zaprezentuję Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kilka nieścisłości, które sądzę podyktowane były przyjętą konwencją, jest to dość rzetelny opis rzeczywistości. Szkolna codzienność jest tylko inspiracją do wędrówki przez zakamarki kulinarne Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzięki wydawnictwu Helion dostałam książkę Nicole S. Young Fotografia kulinarna od zdjęcia do arcydzieła, aby napisać dla Was recenzję. Zapraszam do lektury :) Nie tak dawno temu stałam się szczęśliwą Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jakiś czas temu wybrałam się na warsztaty kulinarno-fotograficzne, gdzie pod okiem szefa kuchni Kuby Korczaka i specjalistki od fotografii kulinarnej Magdy Klimczak mogłam pobawić się w fotografa Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Recenzja książki: "Sprytna kuchnia czyli kulinarna ekonomia" | Kuchenne Wariacje Skip to content Top Menu Strona główna O nas Przepisy Na każdą okazję Dania jednogarnkowe Kasza i ryż Makarony Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Recenzje książek kulinarnych, part 1: "Książka kucharska włoskiej Mamy" "Książka kucharska włoskiej Mamy" to zbiór prostych, smacznych, domowych przepisów tradycyjnej kuchni włoskiej. Książka jest Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W ofercie wydawnictwa Helion to już trzecia książka o fotografii kulinarnej, ale dla fotografa amatora powinna być pierwsza w kolejności, traktuje ona bowiem o absolutnych podstawach tej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jakiś czas temu dziewczyny z Agencji Rozwoju Gdyni zaprosiły mnie do współpracy w ramach projektu Szlak Kulinarny Centrum Gdyni (zwany dalej SKCG). Jako że projekt nie jest mi obcy, znałam go i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
18 listopada nakładem wydawnictwa Edipresse Książki ukazała się Sprytna Kuchnia, czyli kulinarna ekonomia - Jana Kuronia. Kiedy na profilu na FB Kuchnia Kuronia Jan Kuroń, zobaczyłem informację, o tej Zobacz więcej