restauracja eko wrocław

bije wszystko ~3 szt. ~O anyżu nic nie wiem , nowa przyprawa . ~Pomidorki wyglądają ładnie . Już nawet widziałam przepis gdzie mogę ich użyć . ~Imbir kojarzy mi się z restauracją . :D ~Pierwsze moje Zobacz więcej
zajmiemy się palącym problemem pt. "skąd wziąć składniki specyficzne dla kuchni japońskiej". Dodatkowo będziemy zajmować się problemem "i żeby było w miarę tanio". Chciałbym zaznaczyć, że jestem Zobacz więcej
morskaWieprzowinaWinoWino czerwoneWołowinaWołowina mielonaZiemniaki Partnerzy Powrót alkogastrosentymentalny do Wrocławia next Wrocław. Wrocław zawsze będzie bliski mojemu sercu. Studiowałem na Zobacz więcej
B.B
B.B Obserwuj blogaObserwujesz bloga
MAD TEA PARTY
Krakówek ah Krakówek...

Krakówek ah Krakówek... 91

0
cicho "nori") i mówię "ale że jeden?" bo przypominają mi się czasy kiedy to byłam jeszcze w moim rodzinnym mieście (SZCZECIN kochani SZCZECIN) i tam był tez jeden bar a właściwie restauracja i tyle Zobacz więcej
, czymś innym się zajmowałam. A to zaczęło się jakieś pięć-sześć lat temu. Zaczęły do mnie dochodzić sygnały. Ktoś mi powiedział, że gdzieś tam za granicą jest „wow” na eko i bio żywność. Tam to już Zobacz więcej
– bez oleju palmowego oraz innych olejów, czy slodzików: maltodekstryny itp kaszka dla dzieci wyprodukowana z kaszy jaglanej albo jęczmiennej – bez całej tablicy Mendelejewa, która stoi za tym Zobacz więcej