restauracja eko wrocław

bije wszystko ~3 szt. ~O anyżu nic nie wiem , nowa przyprawa . ~Pomidorki wyglądają ładnie . Już nawet widziałam przepis gdzie mogę ich użyć . ~Imbir kojarzy mi się z restauracją . :D ~Pierwsze moje Zobacz więcej
zajmiemy się palącym problemem pt. "skąd wziąć składniki specyficzne dla kuchni japońskiej". Dodatkowo będziemy zajmować się problemem "i żeby było w miarę tanio". Chciałbym zaznaczyć, że jestem Zobacz więcej
morskaWieprzowinaWinoWino czerwoneWołowinaWołowina mielonaZiemniaki Partnerzy Powrót alkogastrosentymentalny do Wrocławia next Wrocław. Wrocław zawsze będzie bliski mojemu sercu. Studiowałem na Zobacz więcej
, czymś innym się zajmowałam. A to zaczęło się jakieś pięć-sześć lat temu. Zaczęły do mnie dochodzić sygnały. Ktoś mi powiedział, że gdzieś tam za granicą jest „wow” na eko i bio żywność. Tam to już Zobacz więcej