restauracja metamorfoza

{{headerMessage}}
Nowoczesne i jednocześnie przytulne wnętrze przyciąga tu nie tylko uczestników spotkań biznesowych. Połączenie betonowych ścian z odważnymi kolorami foteli i klasycznymi w formie fotelami robi Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jest wietrzne marcowe popołudnie, w gdańskiej restauracji Metamorfoza panuje duży ruch. Przy stolikach siedzi kilkanaście osób, kelnerzy roznoszą talerze z sałatką z kiszonych warzyw i miękkie, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Eksplorowanie restauracji to nowoczesna, miejska forma safari. Poszukujemy przygód, które dzieją się na naszym języku i w naszej głowie. Jesteśmy spragnieni historii, które kryją się za konceptem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
20 marca wystartowałKrakowski Projekt Sushi, który potrwa do 2 kwietnia 2017. W trakcie trwania wydarzenia, użytkownicy aplikacji Qpony, w wybranych restauracjach mogą skorzystać z rabatów nawetdo Zobacz więcej
ulcik
ulcik Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia na wzgórzu
Rozwiązanie konkursu

Rozwiązanie konkursu 25

0
{{headerMessage}}
o szkole gotowania, i o tym jak jedzenie ma wpływ na nasze życie .Pod wpływem aromatów i smaków własnych wyrobów uczestnicy niecodziennego kursu gotowania przechodzą metamorfozy,poznają lepiej siebie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Ostatnio, dzięki Ani, która jest dla nas zawsze źródłem inspiracji jeśli chodzi o sushi, odkryliśmy restaurację Koku Sushi. Wciąż brakuje nam czasu aby odwiedzić ją w jej macierzystej lokalizacji, ale Zobacz więcej
Mariannna
Mariannna Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Coutellerie
Aktivist, od nowa

Aktivist, od nowa 5

0
{{headerMessage}}
Piątkowa nowina!Aktivist, wydawany od 2002 r. jako przewodnik po wydarzeniach i życiu nocnym, przeszedł ostatnio metamorfozę, zmieniając się w pięknie zaprojektowany magazyn z rozbudowanym działem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Schabowy Raz! to jedna z restauracji na szlaku Magdy Gessler i jej "Kuchennych rewolucji". Wchodząc do restauracji widać, że metamorfoza się udała. Świadczy o tym przede wszystkim liczba gości. Zobacz więcej
Granice Smaku
Granice Smaku Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Granice Smaku
Jak rośnie ryż?

Jak rośnie ryż? 112

0
{{headerMessage}}
(1) kwiecień (1) marzec (1) luty (2) styczeń (2) 2013 (47) grudzień (3) listopad (5) październik (10) wrzesień (17) sierpień (1) lipiec (1) czerwiec (2) maj (4) Jak jeść z dziećmi? Zobacz więcej
{{headerMessage}}
KULINARNE METAMORFOZY piątek, 28 czerwca 2013 Komoso! Nazwano cię quinoa. Dziś na obiad komosa (tudzież dla tych modniejszych: quinoa) Z warzywami (podsmażone razem strączki grochu, cukinia, marchew i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Designerska przystawka łosoś a la sushi z zaproszeniem do Łodzi | Zmiana Perspektywy Select pageStrona głównaFacebookINTROTestujemy!Metamorfozy z MamoPracuj.pl Strona główna Facebook INTRO Testujemy! Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzisiaj zapraszam na relację z pełnego wrażeń weekendu spędzonego w Gaca Spa w Kazimierzu Dolnym. Wraz z innymi blogerkami i blogerami spotkaliśmy się, aby nieco się zrelaksować w nowo otwartym hotelu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ala lata 70. Te warsztaty przegoniły moje koszmary. Wyrabianie makaronu i tworzenie z nich dań może być szybkie, proste i niezwykle twórcze ;) (w tym miejscu ukłony dla Tomka, który z resztek Zobacz więcej
{{headerMessage}}
nas tytułem "Oszukać podniebienie". Byłam tylko w "Papierówce", ale to wystarczyło, żeby przenieść się w innym wymiar barszczu, przypominającego wyglądem rosół, ale smakiem nie różniącego się niczym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W piątek uczestniczyłam w wielkim otwarciu Hotelu Mercury Gdynia Centrum. Przed hotelem przywitał mnie czerwony dywan,poczułam się trochę jak gwiazda. Wnętrze hotelu miło mnie zaskoczyło.Nie będę Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Gala Gault&Millau od kuchni

Gala Gault&Millau od kuchni 49

0
{{headerMessage}}
barszcz/ krokiet z wędzonych żeber/ chrupiący boczek/ jajko przepiórcze/ puree z leśnymi grzybami Paweł Dołżonek– danie głowne ryba: dorsz w popiele/ soubise/ kalafior/ gruszka/ vermouth Adrian Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W ostatnim, XIII sezonie programu Magda Gessler przeprowadziła "Kuchenne Rewolucje" w warszawskiej restauracji Salon Kulinarny, której nadała nową nazwę: Abażur. Charakterystyczną cechą restauracji Zobacz więcej
codojedzenia
codojedzenia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
www.codojedzenia.pl
Sztokholm zimą

Sztokholm zimą 38

0
{{headerMessage}}
terapia! Nie pamiętam, kiedy walczyłam z drutami ale ten pomysł bardzo mnie zaintrygował. Ciekawa inspiracja na odnowienie mebli. O choćby krzesła! Stare, obdrapane krzesła odzyskały dawny czar. Po Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w restauracji jest bardzo krótkie, a jego podstawą są dania, które zostały przygotowane na finałową kolację, poza tym można zamówić bliny, pierogi i kilka tradycyjnych zup. Z menu dziadek Zbigniew Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, ulubioną formą spędzania wolnego czasu jest … bycie u fryzjera. Tam zakłady fryzjerskie otwarte są do 23 i za każdym razem można spotkać takie same tłumy mężczyzn. Nie chodzi o jakieś metamorfozy, Zobacz więcej