rissotto z papryka

Lamma
Lamma Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jedz Fit - Bon Appétit!
Przepisy na zdrowy obiad

Przepisy na zdrowy obiad 1104

1
{{headerMessage}}
Zdrowe spaghetti Frittata z warzywami na patelnię Frittata z szynką i pomidorami Leczo z cukinią i kurczakiem Tuńczyk w sosie pomidorowym Spaghetti ze świeżych pomidorów Kasza gryczana z jajkiem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepis na dzisiejsze rissotto powstał pod wpływem chwili. Jest on bardzo prosty i składa się z niewielu produktów. I choć mój przepis trochę odbiega od tradycyjnego przepisu przygotowania tego dnia, Zobacz więcej
Charlotta
Charlotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Moje gotowanie
RYŻ NA OSTRO

RYŻ NA OSTRO 740

0
{{headerMessage}}
Ryż to ryż i nie ma co dyskutować nad jego wielkością. Jest smaczny, zdrowy i można z niego zrobić praktycznie wszystko …. Podstawą sukcesu potrawy jest dobrze ugotowany ryż. Nagotowałam się ryżu w Zobacz więcej
e.jankowska
e.jankowska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Weekendowa Kuchenka
Akcja Red Hot Chilli

Akcja Red Hot Chilli 42

0
{{headerMessage}}
zabija całkowicie smak potrawy, a więc papryczki należy dodawać z umiarem. Kupując paprykę należy zwrócić uwagę na to aby była jędrna, a skórka nie była pomarszczona i matowa. Obok nazwy papryczki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
pełnej mięsa paelli valenciana. Jest lekka, pełna różnorodnych smaków i można do niej wykorzystać warzywa, które akurat są w sezonie. Ja przygotowałam letnią wersję z cukinią, groszkiem i fasolką Zobacz więcej
{{headerMessage}}
gotowali ryż i to, co mieli pod ręką. Były to miejscowe warzywa, takie jak fasola, pomidory, papryka czy karczochy, a także łatwo dostępne w okolicznych sadach ślimaki, czy, od czasu do czasu, dzikie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Zupa jarzynowa z fasolą autorka: Beata12 z bloga W królestwie smaków Beaty JESIENNA ZUPA Z CIECIORKĄ I JARMUŻEM autor: kar_nowak z bloga Mam to na widelcu Zupa Barszcz Czerwony w Kremie autorka: Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Basmati) 750ml wody 1-2ząbków czosnku 2łyżki oliwy z oliwek 1rosołek roślinny pęczekszczypiorku ulubionezioła, sól, pieprz, przyprawy Przygotowanie: 1.Najpierw przygotuje risotto: czosnek obrać i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Piekarniknagrzewamy do 180 stopni. Ciasto na tartę rozwałkowujemy, najlepiejpomiędzy dwoma arkuszami folii spożywczej lub rozciętego woreczkado mrożonek. Wykładamy na formę i dociskamy brzegi. Zobacz więcej