robaczkowo

ZOBACZ TAKŻE:

wybór serów, wędlin, ryb, przetworów, miodów, olejów zimnotłoczonych, wypieków, soków, nalewek itd. Pyszne kozie sery pochodzące od szczęśliwych kóz pasących się na czystych polach wśród lasów, a Zobacz więcej
, których autograf to smak i aromat. Zupełnie jak linie papilarne, nie podrobienia. Odkrywanie zaczyna się od smakowania. Podamy w DAKAWO następujące rarytasy: Robaczkowo – świeży z lubczykiem W głębi Zobacz więcej
Chef Gałązka poszukuje starych, zapomnianych receptur i na nawo interpretuje kuchnię Wielkiego Mistrza Zakonu, korzystając z oryginalnych przepisów Kuchni Konwentu z przełomu XIII Zobacz więcej
pozostałe wyroby: Sery kozie na stoisku Gospodarstwa Robaczkowo są jak z obrazka. Fantazyjnie doprawione: z kwiatami jadalnymi, z makiem i pyłkiem pszczelim, z czosnkiem niedźwiedzim, pieprzem, Zobacz więcej
Robaczkowo i gospodarstwo "Kaszubska Koza" Honoraty i Tomasza Strubińskich. Proces produkcji tego kwasowo-podpuszczkowego sera trwa 2 dni, dlatego jest bardzo łagodny, śnieżnobiały i kremowy. Poezja Zobacz więcej
cheeses, which most famous is the jersey blue cheese. It won the main award at the Gruczno Festival in 2013. Gospodarstwo Rolne “Kaszubska koza”:Honorata and Tomasz Strubińscy’s farm named “The goat Zobacz więcej
cheeses, which most famous is the jersey blue cheese. It won the main award at the Gruczno Festival in 2013. Gospodarstwo Rolne "Kaszubska koza": Honorata and Tomasz Strubińscy's farm named "The goat Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: