rogout

ZOBACZ TAKŻE:

Wiech
Wiech Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia bez chemii
Lazania

Lazania 696

1
łyżki oliwy 2 łyżki mąki gotowe płaty makaronowe na lazanię - ok. 1/3 paczki parmezan - ok. 15 - 20 dag sól, pieprz, gałka muszkatołowa - do smaku Rogout mięsne podgrzej (moje jest bardzo gęste, więc Zobacz więcej
ryby słodkowodne : estragon, Dynia: jałowiec, kurkuma, kminek, kolendra, Dziczyzna: jałowiec, kardamon (do marynat), liść laurowy, oregano (ptaki), szałwia (ptaki), Fasola biała: imbir, szałwia, Zobacz więcej
również z listą produktów innych regionów. Warto wiedzieć co nasz kraj nam zdrowego, smacznego, a przede wszystkim rodzimego oferuje. Każda z zaprezentowanych przeze mnie potraw w przeliczeniu na Zobacz więcej
Kazik45
Kazik45 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Czar kuchni i rymu
Zioła w kuchni

Zioła w kuchni 389

0
, dania z cielęciny , rogout z drobiu i dziczyzny, kalafior, brukselka, czerwona kapusta, szpinak, botwinka. Niektóre nalewki, likiery. GORCZYCA- główny składnik musztard, marynaty, peklowanie mięs. Zobacz więcej
wielu wódek (Gin,Genever, Kranawitter )czynasza „Jałowcówka”.Gałązki dodane pod koniec wędzenia podnoszą walory smakowewędlin. KARDAMON- rosół,zupy owocowe, sosy owocowe, naleśniki, słodkie ciasta Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: